Moederdag cadeau ideeën: 10x cadeaus voor moeders

Moederdag cadeau ideeën: 10x cadeaus voor moeders

Traditiegetrouw vieren we de tweede zondag van mei het Moederschap op Moederdag. Dit is het perfecte moment om jouw moeder extra in het zonnetje te zetten en te verrassen met een persoonlijk cadeau. Verwen haar met een leuk Moederdag cadeau en tover een glimlach op haar gezicht! 

Op zoek naar inspiratie voor het perfecte cadeau idee voor Moederdag? De Beauty Experts van MYSC denken graag met je mee! In deze blog nemen we je mee in de leukste en lekkerste cadeaus die je jouw moeder kunt geven. Of jouw moeder nu dol is op luxe of een moment van ontspanning verdient: we hebben de leukste cadeaus voor Moederdag verzameld, voor iedere moeder.  

Moederdag cadeautip 1: Damesgeuren

Aan een geur hangt een herinnering aan een persoon, moment of gevoel. Verras jouw moeder daarom zondag 12 mei met een heerlijke nieuwe damesgeur. Zo zal ze iedere keer dat ze het parfum draagt, herinnerd worden aan het moment dat jij haar extra in het zonnetje hebt gezet. 

Of je nu kiest voor haar signature geur of haar verrast met een nieuwe, onbekende geur, onze Beauty Experts van MYSC denken graag met je mee. 

Is jouw moeder dol op exclusieve en statement geuren? Kies dan voor een parfum zoals Montale Arabians Tonka of Montale Dark Vanilla. Houdt jouw moeder meer van zomerse, frisse en energieke geuren? Dan zijn Mancera French Rivera en Molecule 01 van Escentric Molecules de perfecte geuren voor haar. 


Bij MYSC hebben we een breed assortiment damesgeuren. Van populaire niche geuren van de parfummerken Montale, Mancera en Xerjoff, tot exclusieve geuren van Parfums de Marly en Bvlgari Le Gemme. En van moleculaire geuren die samensmelten met de huid van 27 87 perfumes en Escentric Molecules tot de geuren van ons nieuwe Nederlandse merk Fugazzi

Bekijk alle damesgeuren

 

Moederdag cadeautip 2: De geur van verse bloemen

Thuiskomen in een huis waar het heerlijk ruikt en je omringd wordt door de geur van rozen. Geen moeder die niet blij wordt van de geur van verse bloemen! Met geurstokjes, geurkaarsen of een heerlijke roomspray kan jouw moeder tot wel 6 maanden lang genieten van de geur van verse bloemen in huis. 

Verras jouw moeder deze Moederdag met de heerlijke producten voor in huis van Marie Stella Maris in de geur “Rock Roses”. Of kies voor geurstokjes van Dr. Vranjes in de geur Rosa Tabacco en de geur Green Flowers

Wil je jouw moeder met Moederdag een ultieme geurbeleving voor in huis geven? Verras jouw moeder dan met de Baobab Gift Box in de geur ‘Woman’. Deze Gift Box bestaat uit een geurkaars en geurstokjes, met een heerlijke bloemige geur van rozen en musk. De Woman collectie van Baobab heeft een prachtig poederroze met gouden design en is een ode aan de vrouw. 

 

Moederdag cadeautip 3: Cosmetica

Is jouw moeder een echte beauty-lover en is make-up een vast onderdeel van haar dagelijkse routine? Of houdt jouw moeder ervan om zich mooi op te maken voor een speciale gelegenheid? Dan is mooie make-up het perfecte Moederdag cadeau voor haar! 

Laat de huid van jouw moeder stralen met magie in een potje. De Olcay Gulsen Miracle Blur is hét perfecte cadeau voor iedere beautylover. Het vervaagt grove poriën en fijne lijntjes en creëert het perfecte canvas voor een mooie finish die past bij elk type huid en kleur. 

Is jouw moeder dol op een flawless make-up look met een glanzende touch? Verras haar dan met de Olcay Gulsen Lip Oil voor kissable lips of een mooie blush van Laura Mercier in een warme peach kleur. Met deze prachtige beauty producten maak je jouw moeder nog mooier dan ze al is! 

 

Moederdag cadeautip 4: Een stralende huid 

Laat jouw moeder stralen! Met de Diamond skincare collectie van Natura Bissé zorg je ervoor dat de huid van jouw moeder straalt als nooit tevoren! 

Verwen haar bijvoorbeeld met de Natura Bisse Diamond Instant Glow treatment. Deze one time treatment bestaat uit drie stappen en heeft een liftend effect. Jouw moeder kan de Express mini lift behandeling gemakkelijk zelf thuis uitvoeren. Binnen 10 minuten geven de producten de huid een stevige en stralende look en verminderen ze fijne lijntjes en tekenen van vermoeidheid in de huid. Of verras jouw moeder met de Natura Bissé Diamond Luminous Treatment in de onze salons. Tijdens de 60 minuten durende behandeling zorgen onze Beauty Experts ervoor dat de huid van jouw moeder straalt en ze heerlijk tot rust komt. 

Gaat jouw moeder binnenkort op vakantie naar een zonnige bestemming? Met fijne zonbescherming zorg je ervoor dat haar huid beschermd blijft en zal stralen op vakantie! 

 

Moederdag cadeautip 5: Heerlijke handcrème

Handcrème is ‘the gift that keeps on giving’. Iedere keer dat je een luxe handcrème gebruikt, voelt dat als een cadeautje voor je handen. 

Verwen  jouw moeder deze Moederdag met een handcrème van een luxe merk, zoals de florale Woman Hand Cream van Baobab, de Acqua Di Parma handcrème met een vleugje Pioenroos of de Natura Bisse Diamond Extreme handcrème.

De handcrèmes zijn verpakt in handige tubes, ideaal voor in de handtas van een drukke moeder die altijd on the go is. Met deze heerlijk ruikende handcrèmes geef je haar een fijn verwenmoment door de dag heen. 

 

Moederdag cadeautip 6: Oorbellen van Lott.gioielli

Met mooie sieraden als moederdagcadeau zit je altijd goed! Verras jouw moeder deze Moederdag met een mooi sieraad, zoals de oorbellen van Lott.gioielli. 

De sieraden van Lott.gioielli maken de look van jouw moeder helemaal compleet! De statement oorbellen hebben unieke ontwerpen, zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn gold-plated gelaagd.. 

Shop oorbellen van Lott.gioielli
 

Moederdag cadeautip 7: Me-time moment

Elke moeder verdient het om even écht tot rust te komen tijdens een me-time momentje. Verras jouw moeder met een me-time moment en geef haar een heerlijke beautybehandeling cadeau! 

Verdient jouw moeder een moment om te ontspannen? Verwen haar met de ‘Buccal Hollywood Facial by Labareau’! Tijdens deze behandeling verzorgen we de huid met heerlijke producten van Labareau en geven we het gezicht een ‘Buccal Massage’. Deze innovatieve massage komt uit Hollywood en zorgt ervoor dat de contouren van de huid strakker worden. . 

Is jouw moeder dol op beauty behandelingen? Verras jouw moeder met perfecte wenkbrauwen tijdens een Hybrid Brow behandeling! Hybrid brows is de nieuwste trend op het gebied van browstyling. Dankzij de innovatieve technieken geniet jouw moeder tot wel 7 weken van de perfecte wenkbrauwen. 

Of maak van Moederdag een heerlijk moeder-dochter moment en geniet samen van heerlijke beauty behandelingen. In onze Beauty Hotspot in Rhoon staan onze Beauty Experts klaar om jullie in de watten te leggen met de meest ontspannende en innovatieve beauty behandelingen. 

Bekijk alle behandelingen bij MYSC
 

Moederdag cadeautip 8: Glanzend haar

Geniet jouw moeder regelmatig van een me-time momentje in de kappersstoel? Dan is haarverzorging het perfecte luxe cadeau voor haar. Verras haar bijvoorbeeld met het luxieuze Amber Gold haarmasker van Philip B of de Peppermint Avocado Scalp Scrub voor extra hydratatie en volume. 
Is jouw moeder dol op glanzend haar én heerlijke parfum? Dan zijn de nieuwste Hair Perfumes van Balmain perfect voor haar! Met verschillende geuren voor in haar haar zit er ongetwijfeld een geur tussen die bij jouw moeder past. 

 

Moederdag cadeautip 9: Iedere dag een verwenmoment voor haar lichaam

Geef jouw moeder deze Moederdag een cadeau waarbij ze iedere dag kan genieten van een verwenmoment! Verras haar bijvoorbeeld met de Forever Shine Body collectie van Philip B. Deze collectie bestaat uit een body wash en body crème in een heerlijke Oud geur. Dankzij de verzorgende ingrediënten en heerlijke geur geniet jouw moeder iedere dag van een spa moment in de badkamer. 

Of verras haar met de Discovery Cadeauset van Marie Stella Maris. Deze set bevat alle producten van de rozige Rock Roses collectie. Zo kan ze niet alleen tijdens haar verzorgingsroutine genieten van deze heerlijke geur, maar ook in huis en onderweg. 
 

Moederdag cadeautip 10: Giftcard

Vind je het, ondanks de tips, nog steeds lastig om het perfecte geschenk of ontspanmoment voor jouw moeder uit te kiezen? Verras haar dan op Moederdag met de MYSC Giftcard. Zo geef je jouw moeder een verwenmoment cadeau, dat ze zelf mag uitzoeken in de MYSC Beauty Hotspot in Rhoon, of online. 

Om het cadeau compleet te maken, zorgen wij ervoor dat de Giftcard feestelijk ingepakt wordt en voegen we persoonlijke samples voor jouw moeder toe.

Shop de MYSC Giftcard
 

Shop jouw luxe Moederdag cadeau bij MYSC

Wij zijn benieuwd hoe je jouw moeder dit jaar met Moederdag extra in het zonnetje zet! Extra hulp nodig bij het vinden van het perfecte Moederdagcadeau? Kom langs in één van onze winkels of neem contact met ons op. Onze Beauty Experts staan voor je klaar!