Hybrid Brow Treatment

Hybrid Brow Treatment

Ben je helemaal fan van henna brows maar zou je willen dat je nog iets langer kon genieten van de intensiteit? Dan zijn Hybrid Brows echt wat voor jou!
 
Hybrid Brows is de nieuwste trend op het gebied van browstyling. Met Hybrid brows wordt de huid en de wenkbrauwharen geverfd en mooi gevormd. Het concept is hetzelfde als wenkbrauwverf en henna maar toch net wat anders.
 
Doordat de hybrid verf ammonia vrij, droogt het de haren niet uit en kan het in combinatie met Brow Lamination gebruikt worden. Hybrid Brows zorgt voor een optimale kleuring van wenkbrauwen en huid met een zacht ombré poederachtig make-up effect.
 
Voordelen van Hybrid Brows
  • Hoog gepigmenteerd voor expressief en rijk resultaat;
  • Kleurt de haartjes én de huid;
  • Blijft gemiddeld tot 10 dagen op de huid en tot 7 weken op de haren;
  • Geschikt als je oneven/ gaten in de wenkbrauw hebt
 
 
Werkwijze
Aan de hand van je eigen natuurlijke wenkbrauwen wordt er eerst besproken wat de wensen en verwachtingen zijn en wat bij je gezicht past.
 
De wenkbrauwen en huid worden eerst voorbereid en ontvet voor een schone, egale, gladde huid. Vervolgens worden de wenkbrauwen voor een groot deel door middel van een milde hars in model gebracht. Vervolgens worden de wenkbrauw haren en huid met de hybridverf gekleurd en dit brengen wij in een ombre effect aan. Tot slot worden de wenkbrauwen afgewerkt met concealer en in model gebracht met een brow gel.
 
Nazorg
Hoe lang de hybrid op de huid blijft zitten hangt af van je huidtype en lifestyle. Om zo lang mogelijk plezier van je wenkbrauwen te hebben is het advies om zo min mogelijk de wenkbrauwen te reinigen, scrubben, nat maken of gebruik van producten op oliebasis.
 
24 uur na de behandeling:
  • De wenkbrauwen niet nat maken
  • Geen zon

€ 79,- (60 min.)