Merken

Dr. Perricone

Dr. Perricone

Perricone MD is opgericht door de vooraanstaande dermatoloog en voedingsdeskundige Dr. Nicholas Perricone. De producten werken op cellulair niveau en gaan van binnenuit bijdragen aan de gezondheid en schoonheid van uw huid en lichaam. Dr. Perricone concludeerde dat rimpels en andere tekenen van huidveroudering een gevolg van chronische en minuscule ontstekingen door microscopische ontstekingen in de cellen. Na jarenlang onderzoek ontwikkelde Dr. Perricone dé oplossing voor deze ontstekingen in de cellen en verwerkte deze in de hoog-kwalitatieve producten. Ook constateerde hij dat verzorging van binnenuit dankzij supplementen, nét zo belangrijk is als het gebruiken van de perfecte gezichtscrème.

La Colline

La Colline

La Colline is opgericht in het prachtige Zwitserland. De geboorteplaats van het merk is Sion, een stad gesitueerd tussen twee heuvels “collines” in het Frans. La Colline skincare is gebaseerd op de unieke combinatie van hun Zwitserse expertise en specialiteiten. Zuiverheid, actieve plantaardige extracten en bijzondere cellulaire therapie staan centraal. Het succes van La Colline reikt tot ver over de Zwitserse grenzen, waar de producten worden ontwikkeld, en het merk is nu een wereldbekend expert op het gebied van anti-aging. La Colline kan als excellente premium anti-aging skincare worden genoemd. De bijzondere en uitgebreide salonbehandelingen in combinatie met de verzoring zorgen voor een optimaal anti-aging effect voor uw huid. 

Natura Bisse

Natura Bisse

Bij MYSC werken we ook volgens de officiële behandelingsprotocollen van Natura Bissé. De reis van Natura Bissé is een verhaal dat zich altijd ontvouwt: intuïtie, passie, doorzettingsvermogen, onderzoek en contact maken met mensen zijn de essentie van het huidverzorgingsmerk. Het begon allemaal in Barcelona bij Ricardo Fisas Mulleras die in 1979 het merk Natura Bissé oprichtte. Hij lanceerde 5 exclusieve crèmes voor 5 verschillende huidcondities. Zo kun je een Vitamine C boost tot een Natura Bisse Diamond Cocoon Experience bij ons boeken. 

Sepai

Sepai

Sepai is een speciaal en nieuw beautyconcept uit Spanje, Barcelona. Het is de hoogste cosmetische kwaliteit die is bedoeld om de gezondheid van de huid op de lange termijn te optimaliseren. De huid- en tevens bodyverzorging wordt naar een hoger level gebracht dan dat u gewend bent. Sepai biedt een andere weg naar schoonheid die direct op de oorzaken is gericht en tegelijkertijd de zichtbare tekenen van veroudering verbetert. In hun eigen laboratorium is de passie voor de "pure waarheid over de huid" ontstaan, hier hebben zij formules ontdekt met 99% werkzame stoffen. De behandelingen worden volledig op maat gemaakt met speciale en hoogwaardige injecties, deze worden toegevoegd in uw verzoringsproducten voor het optimale resultaat.

Sisley

Sisley

MYSC beautysalon is 1 van de 12 officiële Sisley Instituten van Nederland. Sisley staat bekend om zijn expertise op het gebied van luxueuze en resultaatgerichte huidverzorging voor gezicht en lichaam. Alle producten die Sisley creëert zijn vol passie op natuurlijke wijze ontwikkeld. Verfijnd, comfortabel, delicaat, zijdezacht, fluwelig, fris. De behandelingsmethodes van Sisley kenmerken zich doordat er gebruik wordt gemaakt van pure etherische oliën die op een bijzondere methode worden bewerkt op de huid. Dankzij deze natuurlijke geur en innovatieve textuur van de producten van Sisley zorgt het Sisley-schoonheidsritueel altijd voor een moment van ontspanning en een gevoel van welzijn.