Bij MYSC begrijpen we dat jij uniek bent, net als jouw (zakelijke) relaties, medewerkers en collega’s dat voor jou zijn!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Speciaal voor bijzondere gelegenheden hebben we een platform ontwikkeld waarin we eindeloze mogelijkheden bieden rondom persoonlijke, unieke en luxe relatiegeschenken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Kerst die voor de deur staat, maar ook aan verjaardagen, geboortes, promoties of omdat je de ander wil verrassen met iets speciaals van jouw favoriete MYSC Shop!

Het Business to Business-platform dat aansluit bij ons MYSC Gifting Programma, biedt de mogelijkheid om als zakelijke klant de meest luxe zakelijke geschenken samen te stellen. Helemaal afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Claire is al jaren werkzaam bij MYSC en regelmatig te vinden in onze Beauty Hotspot te Rotterdam. Naast haar werkzaamheden binnen MYSC als Brand Manager is zij verantwoordelijk voor het verzorgen van jouw Relatiegeschenken! Zij is niet alleen jouw sparringspartner om tot het mooiste en meest passende geschenk te komen ongeacht de gelegenheid, maar zal ook de volledige regie hebben over de leveringsprocessen, de verpakkingsmogelijkheden, zorgeloos ontvangen van jouw geschenken op locatie, de persoonlijke touch en boodschap die je als bedrijf wilt meegeven tot aan het selecteren van de mooiste merken en producten die haarfijn aansluiten op jouw bedrijfsidentiteit.

Luxueus & Uniek
Stap binnen in onze wereld van schoonheid en stijl, en ontdek hoe je met onze luxe geschenken een blijvende indruk kunt creëren.

Persoonlijke touch
Samen laten we luxe, schoonheid en emotie samenkomen in geschenken die de zintuigen prikkelen en harten zullen verwarmen. Dit alles met een eigen persoonlijke touch.

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in, waardoor onze Brand Manager, Claire, jou op een gewenst moment kan informeren over ons MYSC Gifting Programma waardoor je het hele jaar kunt genieten van onze services.