Zonneproducten Coola: Organic & biologisch

Zonneproducten Coola: Organic & biologisch

Maak kennis met het merk:

Coola Organic Suncare is opgericht door de Californische Eco-Entrepeneur Chris Birchy in 2002. Na jaren onderzoek gedaan te hebben met een professioneel team aan zon, huid en voedingsspecialisten hebben zij een serie producten op de markt gebracht die duurzaam, organic, biologisch en lokaal geproduceerd zijn. 


De kern van het merk: Laten we ons een bewust zijn van wat de zon met de huid doet en eens goed beseffen wat we op onze huid smeren en wat de daarbij behorende gevolgen kunnen zijn. We maken ons namelijk wel geregeld druk over wat wij in ons lijf stoppen, dus waarom dan ook niet opsmeren?

'Coola Suncare is een groen merk, maar nog altijd een luxe product.'

Alle producten van Coola beschermen en voeden tevens de huid met mineralen, vitamines, natuurlijke phyto beschermers en antioxidanten die de veroudering tegen gaan. Coola Suncare gebruikt nooit paba, parabenen, petroleum of ftalaten en is daardoor dus ook voor de meest gevoelige en lichte huid geschikt waardoor de bruining langer, intenser en beschermender gerealiseerd wordt.

Coola laat met het ruime assortiment zien dat het niet alleen maar draait om zonbescherming. Een van de nieuwste producten is de Coola Daydream Mineral Primer Face. Deze primer is een must-have wanneer je make-up gebruikt, iets wil doen tegen fijne lijntjes en beschermd wil zijn tegen de zon! De zijdezachte formule beschermt de huid dankzij SPF30, terwijl tegelijkertijd de fijne lijntjes worden gevuld en de huid er gladder uitziet. Prachtig voor onder een foundation voor een prachtig, egale teint. 

                                                    

Het brede assortiment van het merk Coola kan je -hier- bekijken of kom langs in onze parfumerie!