Zo versla je Blue Monday

Zo versla je Blue Monday

Het is maandag weer zo ver: Blue Monday. Volgens vele is de derde maandag van januari de meest deprimerende dag van het jaar. Zie jij ertegenop? Dat hoeft niet! Deze producten zorgen voor een goed en zonnig humeur, zelfs op de donkerste dag van het jaar.
 
Bruin zonder zon
Het is gewoon zo dat als je kleurtje hebt, alles toch net iets leuker staat. Nu raden wij de zonnebank niet aan. Hoe word je dan wél gezond bruin in de winter? Met TAN-LUXE! TAN-LUXE tilt de wereld van zelfbruiner naar een geheel nieuw niveau met zijn innovatieve huidverzorgingsoplossingen zonder schadelijke Uv-straling. De Illuminating Selftan Drops, zijn 's Werelds eerste verstevigende en verstrakkende selftan-drops op maat. Jij bent zelf in controle over jouw teint doordat je kleur in lagen kunt opbouwen. Daarnaast werkt TAN-LUXE op de eerste plaats vanuit huidverzorging. De huid wordt gevoed en gehydrateerd, en krijgt tegelijkertijd een prachtige gloed.
 
Rozemarijn voor extra concentratie
Rozemarijn helpt je om gefocust te blijven met deze donkere en sombere dag zodat jij ook op Blue Monday gewoon al je deadlines haalt. Rozemarijn verbetert ook je bloedcirculatie. Dus heb jij last van koude handen en voeten? Smeer je dan lekker in.
The Grown Alchemist mixt rozemarijn met mandarijn in deze heerlijke kit met Body & Hand Cream en zet je direct op scherp!
 
Jasmijn voor minder stress
 
Sublime Blossom van Miller Harris is de ideale geur om op deze grijze winterdag te dragen. De jasmijn die in deze elegante geur verwerkt is geeft een rustgevende en een antidepressieve werking. Daarnaast stimuleert jasmijn ook de betagolven in je hersenen. Je concentratie zal omhoogschieten! Met een jasmijngeur zou Blue Monday zomaar eens de beste dag van de week kunnen worden!
 
Citrus voor een vrolijk humeur
Januari lijkt eeuwig te duren en de lente duurt ook nog even. De oplossing? Een geur met duidelijk aanwezige citrus extracten. Citrus heeft een positief effect op je humeur. Waarschijnlijk ook omdat die heerlijk prikkelende, frisse geur je onmiddellijk doet denken aan vakantie.
 
Neem daarom een heerlijk warm bad met het poeder zeep van Aqua Di Parma en droom heerlijk weg in een warm bad aan de Italiaanse kust. Aan het werk? Geen probleem, zet dan de geurstokjes neer en je werkt voor een dagje aan de Italiaanse kust (je hebt natuurlijk wel wat fantasie nodig).
 
Plan vandaag net dat beetje extra me-time in
Ontsnap even uit je drukke leven en ga voor totale ontspanning met Bath Salt Rose Noire van L’Objet. Een prachtig ritueel om het lichaam te verzorgen en je geest te laten ontspannen. L'Objet Bath Salt Rose Noir bestaat uit prachtige ingrediënten zoals Atlantisch zout, natuurlijke extracten en gedroogde planten.