Zo kom jij aan dat heerlijk tropische teintje!

Zo kom jij aan dat heerlijk tropische teintje!

Wuivende palmbomen, het ruisen van de zee en de aangename warmte van de zon op je huid. Sluit je ogen en waan je in een heerlijk paradijs. Met de fantastische summer items van Collistar is die gewilde tropische bruine teint binnen no-time een feit. Ga voor een snelle en perfecte bruining met de Collistar Smart Tanning Cream SPF15, kies voor de ongelofelijk hydraterende Collistar Moisturizing Tanning Spray of verwen je huid met de iconische Collistar Super Tanning Water With Aloe Milk. Destination: vacation!

Tijdens de uurtjes dat we op het strand kunnen liggen, wil iedereen zo snel mogelijk bruin worden. Iedereen is wel bekend met de gevaren van de zon. Bescherming is ontzettend belangrijk! Gelukkig kan je met de zonverzorging van Collisar beide doelen bereiken: genoeg bescherming & snel een bruine teint!

De zon kan veel schade aanrichten op de huid. Omdat de zon tussen 12:00 en 15:00 op zijn sterkst is, raden we aan om uit de zon te blijven door bijvoorbeeld een parasol te gebruiken. Ookal zit je onder een parasol, de straling is er altijd! Ookal voel je geen zonnestralen, je kan altijd alsnog flink verbranden. Daarom is het belangrijk dat je jezelf goed in blijft smeren!

  Een zonbescherming die ook ook helpt voor het afslanken? Ga dan voor de 'smart' zonnebrand creme van Collistar. De creme bavat een speciale formule die ook wat doen voor je shape! De formule is actief tegen vetophopingen met de hulp van een intelligente combinatie van cafeïne en carnitine, die bekend staan om hun vochtafvoerende en vetsplitsende eigenschappen. Zonnen en remodelleren in 1!
  Staat gemak voorop? Wil je geen urenlange insmeersessie, maar sprayen en klaar? Collistar Sun Moisturizing Tanning Spray SPF10 is een praktische, snelle en veilige manier naar een stralende bruining. Deze lichtgewicht spray beschikt over een uitzonderlijk hydraterend vermogen, trekt snel in de huid en houdt de huid ongelooflijk zacht en soepel dankzij jojoba en tamanu olie. Ruikt ook nog eens heerlijk!
Wil je je bruiningsproces echt een boost geven? Kies dan voor het Supertanning Water van Collistar. Letterlijk een douche die het bruiningsproces versnelt. Een heerlijk verfrissende spray die tegelijkertijd hydrateert en verkoelt. Voor snel resultaat!

Let op: Deze Collistar Supertanning Spray biedt geen bescherming tegen schadelijke zonnestralen. Gebruik ook altijd een waterbestendige zonnebrand!

Collistar heeft een ruim assortiment aan zonnebrand en andere huid- en lichaamsverzorgingsproducten. Shop ze in onze webshop of kom langs in onze parfumerie voor persoonlijk advies!