Work that face

Work that face

MYSC helpt je graag in deze onrustige en onduidelijke periode. Komt er een lockdown en moeten we binnen blijven? Misschien zit je al thuis? Wij zorgen in ieder geval voor beauty tips, skincare routines zodat je huid gehydrateerd blijft en workouts voor je gezicht die je gemakkelijk thuis kunt doen zodat we fit en vitaal blijven.
 
Work that face
Je weet dat het belangrijk is om naar de sportschool te gaan voor een gezond en healthy lichaam, maar waarom zou je niet denken aan een workout voor je gezicht?
Met de COUCOU roller bied je een luxe spa-ervaring in je eigen huis.
 
's Avonds is het goed te gebruiken om een serum of vocht inbrengende crème in te rollen omdat het de absorptie van jouw product verbetert (niet te vergeten dat het gewoon hemels voelt).
 
1+1= 3
Ga voor ultieme hydratatie met La Colline. Vanuit het hoofdkantoor in de Zwitserse Alpen, een natuurlijke omgeving van zeldzame zuiverheid, hebben de La Colline Cellular Research Laboratoria een reputatie opgebouwd op het gebied van huidverzorging die de ‘cellulaire klok’ aanpakt. De drie pijlers hydratatie, bescherming en oxygenatie werken diep in de huidcellen.
 
Ontvang nu bij aankoop van een (dag)(nacht) crème en oog crème een serum t.w.v. €180 t/m €200,- cadeau!
 
Beauty booster
Phyto-Hydra Teint, de nieuwe generatie getinte all-in-one-verzorging van Sisley geeft je dag na dag een doeltreffende verzorging met een vleugje kleur. Het extract van witte lelie hydrateert de huid en laat haar comfortabeler aanvoelen.
 
Houdt ons social media in de gaten voor de dagelijkse beauty tips!