Women's Day, Let's celebrate together

Women's Day, Let's celebrate together

Vrijdag 8 maart is het International Women's Day. Dat vieren wij bij MYSC geheel in stijl, samen met jullie! De eerste Internationale Vrouwendag was in 1911 en vandaag de dag vieren we dit nog steeds! Op deze feestelijke dag wil je er goed uitzien en daarom hebben wij een paar mooie haarproducten van Balmain voor jullie uitgezocht. Klik hier zodat je haar er niet alleen op Women's day goed uitziet, maar altijd! 

Wij laten je graag kennismaken met de onzichtbare tatoeages van de vrouw: verleidelijke parfums. De nieuwste parfums van Guerlain, Hermes en Mugler zijn intense, frisse bloemengeuren met een explosief vleugje gunpowder. Voor de echte powervrouwen die weten wat ze willen. Breng een nieuwe voorjaarsgeur in huis met de nieuwe geur van Cire Trudon, Salta.

Let op ladies! Het hele weekend krijg je bij besteding vanaf €50,- een YSL mini lipstick cadeau!* Deze actie is zowel online als in onze parfumerie, vanaf vrijdag 8 maart t/m zondag10 maart.

*De actie is geldig in onze store  en online shop van vrijdag 8 maart t/m zondag 10 maart. Zolang de voorraad strekt en één lipstick per persoon.