Win een jaar lang gratis parfum of beautytreatments bij MYSC!

Win een jaar lang gratis parfum of beautytreatments bij MYSC!

Win één jaar gratis parfum of beautytreatments!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en win 1 jaar gratis parfum of 1 jaar gratis beautytreatments exclusief bij MYSC parfumerie & MYSC beautysalon!

Vul de onderstaande gegevens in en maak kans op één van deze prijzen!

Win één jaar gratis parfum of beautytreatments!

* Na inschrijving maak je kans op één van deze prijzen. De winnaar wordt bekend gemaakt in de eerste week van juli. Tevens geef je MYSC toestemming om je op de hoogte te houden van de nieuwste musthaves, aankomende evenementen en acties!

* Verplicht in te vullen.

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn.. Maar MYSC heeft wat te vieren en geeft twee keer een jaar lang(!) cadeaus weg! Om het 7-jarig jubileum te vieren van MYSC parfumerie én het 3-jarig jubileum van MYSC beautysalon, zijn er op dit moment twee prachtige prijzen te winnen! Grijp je kans en doe mee!

Winactie MYSC parfumerie & beautysalon!

Bij MYSC parfumerie & beautysalon maak je kans op één jaar gratis parfum of 1 jaar gratis beautytreatments! Kan jouw parfum-garderobe nooit groot genoeg zijn? Dan heb je geluk want we verloten bij MYSC één jaar parfum CADEAU! Heb je ook altijd al een personal trainer voor je huid willen hebben en werken aan een verbluffend eind resultaat? Dan is dit je kans want ook bij de beautysalon verloten we één jaar allerlei treatments CADEAU!

Wat kan ik winnen?
We verloten één jaar lang gratis parfum & beautytreatments! Dit betekend dat je elke maand een pakketje ontvangt met een heerlijke parfum of samen op advies van onze specialist en in overleg met de winnaar elke maand heerlijke treatments. Uiteraard kijken we hierbij naar de voorkeuren van de winnaar, maar alsnog wordt het elke maand weer een verrassing!


 Hoe doe je mee?

Ik doe mee via Facebook!
Ga naar onze Facebook-pagina MYSC parfumerie, like & volg onze pagina en laat ons onder de win-actie-post weten waarom jij deze prijs zó graag wilt winnen! Like & deel deze post en maak zo extra kans op deze fantastische prijs!

Ik doe mee via Instagram!
Ben jij áltijd online op Instagram? Zoek dan snel naar MYSC parfumerie en klik op 'volgen'! Laat ons tevens weten (bij onze win-actiepost) waarom jij deze prijs zo graag wilt winnen. Vergeet niet te liken ♥

Ik doe mee via de website!
Wil je kans maken op een jaar lang gratis parfum? Schrijf je dan snel in via onderstaand contactformulier en vergeet niet bij opmerkingen 'WINACTIE PARFUM' te vermelden. Je ontvangt dan in de toekomst onze nieuwsbrief, met onze aankomende evenementen, acties, nieuwste musthaves en maak tevens kans op deze té gekke prijs. 


Ben jij de winnaar?
De prijswinnaar wordt in de eerste week van juni 2018 benaderd door MYSC op het aangegeven e-mailadres. Later zal de winnaar ook bekend wordt gemaakt via onze social media kanalen.

Overige voorwaarden beide acties
De prijswinnaar wordt in de eerste week van juni 2018 benaderd door MYSC op het aangegeven e-mailadres. Later zal de winnaar ook bekend wordt gemaakt via onze social-media kanalen. De winnaar kan tot uiterlijk 1 maand na bekendmaking aanspraak maken op uitreiking van de prijs. Na deze periode vervalt de aanspraak op de prijs automatisch.

Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.

MYSC is gerechtigd naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving deze algemene voorwaarden gedurende de looptijd van de winactie te wijzigen of aan te passen, dan wel zonder opgave van reden de winactie te staken, te wijzigen of aan te passen vanwege haar motiverende redenen. Mochten er wijzigingen worden doorgevoerd, wordt hierover geinformeerd via e-mail of social media.

MYSC is gerechtigd om de keuze te maken over de te winnen prijs. Voorkeuren kunnen worden aangegeven, maar MYSC is niet verplicht om aan deze wensen te voldoen. Wimperextensions zijn uitgesloten van deze winactie.

Bij vermoeden van misbruik is MYSC gerechtigd om deelnemers uit te sluiten van de winactie.