What the MYSC is, Vitamine C ?

What the MYSC is, Vitamine C ?

Vitamine C draagt bij aan de vorming van collageen. Het is bewezen dat een hoge dosis krachtige antioxidanten (waaronder vitamine C) helpt om huidveroudering tegen te gaan.

Wat doet vitamine C precies? Een ander groot voordeel van Vitamine C is dat het het huidoppervlak vernieuwt. Het stimuleert de productie van stoffen die de huid verstevigen, waardoor fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar worden. 

- Vitamine C maakt de huid minder dof en meer stralend;
- Vitamine C helpt rimpeltjes voorkomen, mede door collageenaanmaak in de huid te bevorderen;
- Vitamine C beschermt tegen schadelijke factoren, zoals vervuiling en UV-straling, IR-A en blauw licht waardoor de huid sneller veroudert;
- Vitamine C helpt hyperpigmentatie en andere donkere vlekjes en plekken vervagen;
- Vitamine C helpt de verschijning van restlittekentjes verminderen;
- Vitamine C helpt de huid zichzelf te herstellen

WAT IS DE BESTE VITAMINE C HUIDVERZORGING?

Het is vandaag officieel herfst en dit is de perfecte periode om te beginnen met een peeling. Met behulp van een peeling worden dode huidcellen verwijderd waardoor de huid zacht wordt, gaat stralen en de huidtextuur verbetert. Thuis alvast aan de slag? Kijk dan eens naar de volgende producten:

  • Pixi Vitamin C Energizing Infusion Sheet Mask: Geef je huid een energieboost met het Pixi Vitamin-C Energizing Infusion Sheet Masker dat doordrenkt is met een krachtig vitamine C serum.
  • Natura Bisse C+C Vitamin Body Cream: Stel je een boost van vitamines voor die je hele lichaam hydrateert.De luxueuze en rijke verstevigende emulsie op vitamine C-basis biedt een complete schoonheidsbehandeling voor het lichaam. De hydraterende eigenschappen zorgen voor buitengewone gladheid, stevigheid en elasticiteit. Voorkomt verslapping van de huid.
  • Apotcare Vitamin C Radiance Booster Pure Serum: Het Apotcare Serum dat pigmentvlekken die veroorzaakt worden door uv-stralen behandelt en de huid gladstrijkt. Vitamin C Pure Serum gaat schade door vrije radicalen tegen, stimuleert de productie van collageen en doet de huid stralen.
  • Perricone Vitamine C Ester Brightening serum: Perricone Core Vitamine C Ester Serum is een stralend serum dat is ontworpen voor gezicht, ogen en lippen. Het is een krachtig, ultra fijn serum die direct de uitstraling boost & donkere vlekjes en verkleuring minimaliseert. Minimaliseert de verschijning van fijne lijntjes, verminderd kraaienpootjes en verheldert donkere kringen. Een multitasking-serum dat de helderheid van een jeugdig uitziende huid oplevert.
  • Natura Bisse C+C Vitamin SplashNature Bissé’s C+C-collectie is een ware energiecocktail voor de huid. Bestaande uit zeer krachtige antioxidanten, zorgt deze lijn voor een frisse en heldere uitstraling van de huid. Deze verfrissende, hydraterende en herstellende booster revitaliseert de huid én dankzij de verkwikkende citrusgeur de zintuigen. 
  • Perricone Vitamin C Ester Citrus Brightening Cleanser: Een van de favoriete reinigingsmiddelen van Perricone, deze vitamine C Ester Citrus Brightening Cleanser laat de huid er stralend uitzien en komt in een handige tube die je overal gemakkelijk mee naartoe neemt!

Natuurlijk staat onze winkel vol me nog meer mooie producten. Aarzel dan niet en kom eens gezellig langs in onze Beauty Hotspot in Rhoon of Rotterdam. Shop je liever online naar jouw favoriete vitamine C producten? Neem dan online eens een kijkje.  

Lots of love,

Team MYS