Wees zuinig op je huid!

Wees zuinig op je huid!

Een gezond lichaam is belangrijk! Het grootste orgaan van je lichaam is je huid. Er zijn heel veel manieren om je huid een betere conditie te geven. De juiste verzorging is daarom erg belangrijk. Bij MYSC parfumerie worden er maandelijks prachtige nieuwe producten gelanceerd op het gebied van verzorging..

Maak kennis met deze nieuwe producten:

La Prairie White Caviar Pearl Serum

La Prairie betreedt opnieuw de markt met een verhelderend en liftend serum. Het serum verbeterd een onregelmatige teint en maakt de huid egaal. Vlekjes, roodheid en een grijze teint verdwijnen als sneeuw voor de zon. –De wetenschappers bij La Prairie hebben een krachtig serum ontwikkeld dat 3 belangrijke onregelmatigheden van de huidteint aanpakt: het donker, rood en grijs worden van de huid. Het serum bevat zichtbaar witte kaviaarparels waardoor de huid zichtbaar hersteld. 

Sisley White Ginger Contouring Crème for Legs

Of zoals de fransen zeggen: Sisley Huile Affinante Eu Gingembre Blanc Pour Les Jambes. 
Huile Affinante au Gingembre Blanc is een alles-in-éénoplossing voor vrouwen die verlichting zoeken bij zwaar aanvoelende benen. De benen worden zichtbaar verfraaid en de vermoeidheid wordt aanzienlijk minder. De huid voelt zachter en gladder aan en dag na dag voelen de benen lichter aan. De benen krijgen een mooiere vorm.

Timeless Truth - Bio Cellulose Mask

Timeless Truth is een nieuw merk bij MYSC parfumerie! De maskers onderscheiden zich van reguliere crème- en gelmaskers door hun unieke combinatie van werkstoffen, die na het aanbrengen van het masker vrijkomen. Naast gezichtsmaskers heeft Timeless Truth ook oog-, nek-, hand-, voet- en borstmaskers in het steeds verder uitbreidende assortiment. Timeless Truth - Bio Cellulose Collagen Mask is een anti-aging gezichtsmasker, geschikt voor alle huidtypes. Het masker heeft een sterke hydraterende werking die de elasticiteit van de huid verbetert, fijne lijntjes tegen gaat en oneffenheden verminderd. 

Ook heel erg leuk om cadeau te geven!