VEGAN DAY

VEGAN DAY

Vandaag 1 november vieren wij met zijn alle World Vegan Day! Volgens veel veganisten is de levensstijl gunstig voor de gezondheid van de mens en niet te vergeten dat het de bescherming van het milieu en het leven van dieren bevordert. Ook de merken die wij verkopen dragen hun steentje bij aan dit concept. We hebben voor jullie onze top vijf vegan merken geselecteerd. 

 

  

Marie Stelle Maris

Een Nederlands body & lifestyle merk dat ervan overtuigd is dat iedereen in de wereld toegang tot schoon drinkwater behoort te hebben. Doordat wij deze natuurlijk verzorgingsproducten aanbieden dragen wij en jullie bij aan schoondrinkwater wereldwijd. Marie-Stella-Maris vindt dat de huid schone producten verdient. Dit betekent dat alle body en skin care producten bestaan uit bijna 100% natuurlijke ingrediënten.

 

Bioeffect

Afkomstig uit Ijsland is een jong innovatief huidverbeterings merk dat in 2009 werd opgericht. Bioeffect is gebaseerd op biotechnologisch onderzoek en beschikt over zijn eigen hightech kassen zodat de natuur intact blijft. In juni 2011 lanceert het merk het eerste antiverouderingsserum ter wereld met een plantaardig vervaardigde groeifactor: het BioEffect EGF serum. EGF is een proteïne die van nature voorkomt in de menselijke huid en door Bioeffect via een uniek, gepatenteerd productieproces wordt onttrokken uit genetisch gemodificeerd gerst. 

 

  Leonor Greyl

Een lijn met geconcentreerde, unieke en hoogwaardige natuurlijke haarproducten. Het verhaal van Leonor Greyl  begint met de ontmoeting van twee gepassioneerde mensen: Leonor, een haarverzorgings- en schoonheidsfanaat en Jean-Marie, een ingenieur en zeer scherp botanicus. Samen delen zij een gemeenschappelijk passie; het creëren van natuurlijke haarverzorgingsproducten!

 

Grown Alchemist

Dit Australische vegan proof merk is één van de laatst innovatie merken met een plantaardige message naar de wereld. Grown Alchemist maakt onder andere gebruik van superfoods in hun producten zoals, Açai bessen, antioxidanten en gojibessen. Grown Alchemist werkt met een trots team cosmetische scheikundigen gevestigd in Londen, Parijs en Australië, die elk onophoudelijk spoor naar perfecte formules om de structuur en uitstraling van je huid te verbeteren onderzoeken.

PIXI

Pixi ontwikkelt beautyproducten voor alle vrouwen die weinig tijd hebben voor hun beautyroutine en toch verzorgd, flawless en met een frisse glow de deur uit willen! 

Denise Roobol

Een ontwerpster uit Rotterdam met de visie 'dieren hoeven niet te lijden voor het maken mooie tassen en accessoires' en gebruikt daardoor alleen hoge kwaliteit vegan materialen. Door gebruik te maken van dit nieuwe materiaal, moedigt ze anderen aan om te laten zien dat het zeker mogelijk is om zowel fashionable als vegan producten te hebben. Al haar producten zijn PETA-approved en haar vegan collectie is bij ons in de parfumerie te bewonderen. Waaronder, de snake collectie, waarvan wij het laatste verkooppunt zijn die deze collectie in de winkel heeft staan!