Valentines Treatment!

Valentines Treatment!

Wat is er fijner dan heerlijk samen in de watten gelegd te worden?! Plan een ultiem relax-moment voor jezelf én jouw valentijn bij MYSC beautysalon! Geheel in het teken van de liefde profiteren jullie van deze couple-treatment voor slechts €150,-. 

Wat kun je verwachten van deze Valentine Special?

Tijdens de Valentine Special for 2 wordt je ontvangen met een heerlijke kopje koffie of thee met een overheerlijke liefdes Macaron van Laduree, waarna jullie door de specialisten worden meegenomen in de luxe verwenwereld van Sisley. De bijzondere producten van Sisley zijn gemaakt van natuurlijke plantenextracten en essentiele oliën, waardoor ontspanning en luxe gecombineerd worden met een direct zichtbaar resultaat.

De behandeling begint met een aangename scrub en een uitgebreid reinigingsritueel. Tevens wordt er gebruik gemaakt van verschillende opbouwende Sisley gezichtsmassages. Vervolgens volgt er een verkoelend masker die de huid volledig hydrateerd en hersteld. De behandeling wordt afgesloten met een onspannende nek- en armmassage waarna jullie beide heerlijk ontspannen zullen ontwaken.

Wilt u meer informatie of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 010 501 14 51 of maak uw afspraak hier via de website!