VALENTINE GIFTS voor hem en haar

VALENTINE GIFTS voor hem en haar

Volgende week is het alweer Valentijnsdag. Dat is ieder jaar toch weer een beetje spannend. Want heb je dit jaar een secret lover? Heeft jouw crush je wel zien staan? Ben je op zoek naar een leuk cadeau om te geven of zoek je iets moois voor jezelf?
 
Met alle liefde geven wij jou onze lovable inspiratie voor het perfecte Valentijnscadeau.
 
Valentijn cadeaus voor hem
Met zijn charmes wist hij je in te pakken, maar wat pak jij voor hem in met Valentijn? Wij hebben de perfecte cadeaus voor élk type man gevonden.
 
Een heerlijk serum voor de man met een verzorgde baard! Acqua di Parma Barbiere Beard Serum bestaat uit zoete amandelolie en druivenpitolie. Dit serum is een fantastische aanvulling op je baardverzorgingsritueel en helpt jouw baard gezond en perfect in het gareel te houden.
 
Gemaakt voor de reizende heer, een reisscheerkwast in zwart om onderweg scherp te blijven of voor de echte gentleman die ook op reis perfect verzorgd voor de dag wil komen. De reisscheerkwast van Acqua Di Parma is het perfecte accessoire voor de reislustige gentleman die overal ter wereld perfect verzorgd voor de dag wil komen.
 
Acqua Di Parma Barbiere Mustache & Beard Cream is dankzij de aangename en elastische formule ideaal voor het stylen van zijn snor en/of baard.
 
YVRA 1965 l´essence de flamboyance is de nieuwe verleidelijke geur gewijd aan de beroemdste playboy van de 20e eeuw, Rubirosa. De geur is verleidelijk, sexy en zeer krachtig.
 
Valentijn cadeaus voor haar
14 februari is de meest romantische dag van het jaar. Misschien ben je al jaren getrouwd met de liefde van je leven, of misschien heb je een serieuze crush op iemand. Laat het je (geheime) geliefde weten met deze romantische cadeaus!
 
Laat haar shinen met dit hydraterend self-tan-serum met anti-aging voordelen. Het serum bevat het exclusieve hyaluronzuur om een ultra-voedende en stralende glow aan de huid te geven.
 
Share your glow. Dit (gift) set met travel size exemplaren van de bestselling Rose Tonic, Glow Tonic en Vitamin-C Tonic is een geweldig cadeau om te geven én te krijgen.
 
Ready, set, go! Een paar sprays van de organische Makeup Setting Spray SPF 30 houden je make-up perfect op zijn plek tot in de late uurtjes.
 
Neem haar mee naar het Opera. Deze nieuwe Eau de Parfum, Miller Harris Craft and Glamour is geïnspireerd op het contrast en de synchroniciteit tussen de zeer bekwame ambachtslieden die achter de schermen werken.