Ultimate MYSC hangover tips

Ultimate MYSC hangover tips

Je hebt het met oud en nieuw waarschijnlijk net iets té bont gemaakt en dan eindig je de volgende dag met een flinke kater in je bed. Het scheelt dat je dit jaar niet langs je schoonfamilie hoeft of dat iedereen naar jou komt, maar helaas zal je kater niet wegblijven.  MYSC heeft een paar tips op een rijtje gezet om je te helpen met je kater:

Tip 1: Wek de kater niet te vroeg.
Geduld is een schone zaak, zo ook met je kater. Probeer dan ook zo lang mogelijk te slapen ondanks dat je door jouw ritme vroeg wakker wordt. Drink bijvoorbeeld even een glas water, neem twee paracetamol in en duik dat heerlijke bed weer in. Zo heeft jouw lichaam de tijd om te herstellen.
 
Tip 2: Drink genoeg water (jaa water ja!).
Wij snappen dat die Gin-Tonic net wat lekkerder smaakt dan een glas water en begin je hier pas in de vroege uurtjes mee. Maar geen probleem! Het helpt nog steeds. Alcohol heeft een dehydraterend effect (vandaar ook die nadorst). Drink als het kan tussendoor gewoon een glas water. Tip: doe dit in G&T glas, niemand die het doorheeft ;-).
 
Vermoeide ogen na deze NYE nacht? Met dit oogserum van Pixi kun je, je vermoeidheid en wallen wegmasseren, zodat je er weer fris en fruitig uitziet op je nieuwjaarsreceptie! 
 
Wist je dat de huid van de nek en het decolleté dunner is en minder collageen produceert? Deze bijzonderheden maken dit gebied zeer kwetsbaar en gevoelig voor zeer specifieke tekenen van veroudering. De cocktail van verstevigende, opvullende en gladmakende werkstoffen minimaliseert rimpels, terwijl het de kaaklijn strakker maakt en de kin definieert. De lichtgewicht formule laat geen vettig laagje achter en maakt de teint egaal en stralend.
 
Deze fijne concealer camoufleert je donkere kringen, verminderd je wallen en gaat tekenen van vermoeidheid tegen. Niemand die merkt dat je vannacht iets te diep in het glaasje hebt gekeken ;-).
 
Deze droogshampoo is gelijk een mousse waardoor je lekker veel volume in je haar kan kneden. Breng aan op droog haar voor een snelle opfrisbeurt en je haar zit weer perfect. Easy voor als je net nog die 5 min langer in bed wilt liggen.
 
De krachtige crème verbetert het volume en de dichtheid radicaal waardoor het een absoluut alternatief is voor medische esthetische behandelingen. Het resultaat, rimpels en fijne lijntjes worden minder zichtbaar en de gezichtscontouren zijn steviger en verfijnder.
 
The Coucou Club Coucou V-Lift Roller focust zich speciaal op het liften van de V-line (de kaaklijn), jukbeenderen en wenkbrauwen. De globes kneden de huid en spieren, waardoor ophopend vocht wordt afgevoerd, de verslappende huid verstevigd wordt en spanning in het gezicht wordt verminderd.