Ultimate hangover tips

Ultimate hangover tips

Je hebt het met oud en nieuw waarschijnlijk net iets té bont gemaakt en dan eindig je de volgende dag met een flinke kater in je bed, terwijl je schoonfamilie in de middag langskomt of ga je bij moeder op visite om het nieuwe jaar in te luiden. Een kater is helaas geen een vrijbrief van je Nieuwjaars verplichtingen en dus ook niet van je schoonmoeder, oma of tante. MYSC heeft een paar tips op een rijtje gezet om je te helpen met je kater:
 
Tip 1: Wek de kater niet te vroeg.
Geduld is een schone zaak, zo ook met je kater. Probeer dan ook zo lang mogelijk te slapen ondanks dat je door jouw ritme vroeg wakker wordt. Drink bijvoorbeeld even een glas water, neem twee paracetamol in en duik dat heerlijke bed weer in. Zo heeft jouw lichaam de tijd om te herstellen.
 
Tip 2: Drink genoeg water (jaa water ja!).
Wij snappen dat die Gin-Tonic net wat lekkerder smaakt dan een glas water en begin je hier pas in de vroege uurtjes mee. Maar geen probleem! Het helpt nog steeds. Alcohol heeft een dehydraterend effect (vandaar ook die nadorst). Drink als het kan tussendoor gewoon een glas water. Tip: doe dit in G&T glas, niemand die het doorheeft ;-).
 
Vermoeide ogen na deze NYE nacht? Met dit oogserum van Pixi kun je, je vermoeidheid en wallen wegmasseren, zodat je er weer fris en fruitig uitziet op je nieuwjaarsreceptie! 
 
De C+C Vitamin Cream is een ultieme verwennerij voor je huid. Na NYE kan je huid wel een boost gebruiken en dan is deze crème echt een life saver! De rijke textuur met een heerlijke citrusgeur zorgt direct voor een heldere huid. 
 
Deze fijne concealer camoufleert je donkere kringen, verminderd je wallen en gaat tekenen van vermoeidheid tegen. Niemand die merkt dat je vannacht iets te diep in het glaasje hebt gekeken ;-).
 
Deze droogshampoo is gelijk een mousse waardoor je lekker veel volume in je haar kan kneden. Breng aan op droog haar voor een snelle opfrisbeurt en je haar zit weer perfect. Easy voor als je net nog die 5 min langer in bed wilt liggen.
 
Met dit palette kan je een mooie smokey eye creëren waardoor het lijkt of je ogen gelift worden en je gelijk een heldere, frisse blik hebt. Wat wil je nog meer?