Twee nieuwe verleidelijke geuren van Dolce & Gabanna!

Twee nieuwe verleidelijke geuren van Dolce & Gabanna!

Het mooie weer brengt ons in romantische sferen en warmt onze harten op. Het zomerseizoen maakt echt verliefd, nét zoals dit frisse, prikkelende en verslavende duo Light Blue Eau Intense van Dolce & Gabbana. Deze twee frisse fruitcocktails versmelten met een zongebruinde huid en ontplooien zich tot een krachtige en sensuele basis. it's time for summer romance!

 

Een prachtig vervolg op de Dolce & Gabanna Light Blue. Laat je verrassen door de twee heerlijk verfrissende, maar toch zwoele varianten. Kom naar onze parfumerie en laat je verrassen door deze sprankelende nieuwe parfums van Dolce & Gabanna!

 

Ontdek Dolce & Gabbana Light Blue Intense: Een parfum die fris begint dankzij citrus & groene appel. Vervolgens ontdek je in het hart een flaag van warme, bedwelmende jasmijnblaadjes. De amber en kostbare muskus maken de geur krachtig en sensueel. Perfect voor de zomer!

Topnoten: citroen, groene appel en perzik; 
Hartnoot: Afrikaantjes, jasmijn; 
Basisnoten: amberhout, cederhout en muskus.
Light Blue Pour Homme Intense van Dolce & Gabbana is een heerlijk verfrissende parfums met mandarijn en grapefruit. Aromatische jeneverbes voert mee naar het hart met een zilt, aquatisch akkoord dat doet denken aan het doorschijnende blauw van de Middellandse Zee. Als laatst word je verrast de krachtige amber gecombineerd met muskus. Alles voor een krachtige, sensuele man!

Topnoten: grapefruit, mandarijn en roze peper; 
Hartnoten: aquatisch zeezout, jeneverbes en rozemarijn; 
Basisnoten: muskus, guajakhout en amberhout.

 

Meer weten? Soms zegt een video meer dan 1000 woorden..