Top 10 luxe Valentijnsdagcadeaus!

Top 10 luxe Valentijnsdagcadeaus!

Met Valentijnsdag in aantocht is het tijd om na te denken over het perfecte cadeau voor je geliefde. Bij MYSC.nl begrijpen we als geen ander dat het lastig kan zijn om het perfecte Valentijnsgeschenk uit te kiezen om jouw geliefde mee te verrassen.

Daarom hebben we een lijst samengesteld met de top 10 luxe Valentijnsdag cadeaus voor haar en voor hem. Of je nu op zoek bent naar een niche geur, een mooi cadeau voor in huis of een fijn verzorgingsproduct: onze beauty experts weten precies hoe je jouw geliefde kunt verwennen. 

1. Luxe geuren als Valentijnsdagcadeau

Een nieuw parfum is een klassiek geschenk voor Valentijnsdag. Wil je jouw geliefde extra verrassen met een exclusief Valentijnsdagcadeau? Kies dan voor een luxe, niche parfum, in een speciale editie. 

Top 3 niche geuren voor hem

  1. Kilian Sacred Wood Icon Set
  2. Acqua di Parma Colonia Essenza Gift Set
  3. Tom Ford Black Orchid Set

Top 3 niche geuren voor haar

  1. Kilian LDBS Icon Set
  2. Laura Mercier H23 Celestial Starlight Fragrance Trio
  3. Yves Saint Laurent Black Opium Giftset

De beste universele niche geuren

  1. Kilian Angels' Share Icon Set
  2. Montale Arabians Tonka
  3. Escentric Molecules Escentric Giftset
  4. Jusbox Cheeky Smile Giftset

 

2. La Colline Eye Performance Set

De La Colline Eye Performance Set is een set met luxe producten voor rondom de ogen. De producten verstevigen de huid rondom de ogen en verminderen fijne lijntjes en donkere kringen. Een verwen-product na een koude winterperiode!

Bekijk de La Colline Eye Performance Set

 

3. Laura Mercier Cosmetica

Een avondje uit of een subtiele everyday look: Laura Mercier heeft de mooiste producten voor iedere make-up look. Met de speciale cadeauverpakkingen van Laura Mercier heb je het perfecte cadeau voor jouw partner! 

  1. Laura Mercier Dawn of Discovery Set 
  2. Laura Mercier Glow and Go Forth tinted moisturizer Blush Set
  3. Laura Mercier The Guiding Start Translucent Setting Powder & Puff Set

 

4. De sieraden van LOTT. gioielli

Verras jouw geliefde voor Valentijnsdag met tijdloze, luxueuze sieraden van LOTT. gioielli. Met een collectie bestaande uit verschillende designs, hebben we een mooi sieraad voor ieder type vrouw. 

Alle sieraden zijn gemaakt van 925 sterling zilver, verguld met hoge kwaliteit 18k rosé goud, geelgoud of witgoud, met een matte of glanzende afwerking. 

Bekijk de collectie van LOTT. gioielli

 

5. Haaraccessoires

Haarbanden zijn niet meer weg te denken uit het modebeeld. Verras jouw zus, moeder, vriendin of tante met een prachtige haaraccessoire om haar look compleet te maken!

  1. Sui Ava Sarah Crystal haarband
  2. Balmain 18k gold plated chain haarband

 

6. Biotherm Blue Therapy Uplift Set

De Biotherm Blue Therapy Uplift Set is het ultieme luxe cadeau voor haar. Met deze set geef je niet alleen fijne gezichtsverzorging cadeau, je geeft haar een heerlijk me-time moment. 

De set bevat krachtige gezichtsproducten om zichtbare tekenen van veroudering aan te pakken. Ze leveren onmiddellijk en langdurig resultaat op om de huid weer te laten stralen.

Bekijk de Biotherm Blue Therapy Uplift Set

 

7. Baobab Gift Box

Met deze cadeauverpakking van Baobab haal je de zomer in de badkamer. Met geurnoten van zeezout, zee-den en cipres doen de douchegel en body & hand lotion je gelijk denken aan de zomer. Het perfecte cadeau voor zonaanbidders! 

Bekijk de Baobab Gift Box Miami

 

8. Skincare: Luxe Valentijnsdagcadeau voor hem

Skincare producten zijn niet alleen luxe cadeaus voor haar. Ook voor heren hebben we bij MYSC een breed assortiment met luxe skincare producten. Verras een man bijvoorbeeld met de Biotherm Force Supreme Giftset. Deze speciale editie bevat een gezichtsreiniger, scheerschuim en dagcrème. 

 

9. Clarins Cleansing Essentials Sensitive Skin Set

Met deze set van Clarins, geef je niet alleen mooie skincare producten voor de gevoelige huid cadeau. Je verrast haar met een fijn moment om te ontspannen. Met deze mooie set geef je jouw geliefde iedere dag een me-time moment. 

De cleansing essentials set bestaat uit een soothing toning lotion, de gentle renewing cleansing mousse, een hydraterende crème en een Clarins make-up tasje. 

Bekijk de Clarins Cleansing Essentials Set

 

10. Geurkaarsen en geurstokjes voor in huis

Een bijzondere geur geeft een unieke beleving aan een ruimte. Verras jouw geliefde tijdens Valentijnsdag met een heerlijke geur voor in huis, om het warme, romantische gevoel van de dag van de liefde extra lang vast te houden.

  1. Cire Trudon Astral Geurkaars in de geur Classic Gabriel
  2. Marie-stella-maris Luxe geurstokjes in de geur Objets D'amsterdam
  3. Atelier Rebul Home Duo Gift Set in de geur Istanbul