Sanne’s Valentines Make-up Look

Sanne’s Valentines Make-up Look

Sanne heeft voor haar look PIXI gebruikt. Zij heeft voor PIXI gekozen omdat de producten gebruiksvriendelijk zijn en omdat de eye shadows goed gepigmenteerd zijn en je er gemakkelijk een look mee kan creëren voor zowel overdag als voor avondje weg.
 
Dit is een getinte facegel op waterbasis die de teint egaliseert en de huid een onberispelijke natuurlijke look geeft. Breng een klein beetje gel aan op de handpalm en strijk het met een foundationkwast vanuit het midden van het gezicht naar buiten uit. Sanne heeft de kleur, 2 Nude gebruikt.
 
Sanne heeft dit prachtige glow-palet gebruikt om natuurlijk gezonde, stralende blush op de wangen, subtiele contouren en stralende highlights te creëren.
 
Het Pixi Eye Reflections Shadow Palette is een prachtig oogschaduwpalette met daarin 12 rijke, intens gepigmenteerde kleuren die zorgen voor schitterende looks!
 
Sanne heeft als finishing touch de Liquid Fairy Lights oogschaduw gebruikt met de kleur, Rosegold.
 
Van plan te flirten deze Valentijnsdag? Dat doe je met lange wimpers! Ennn die krijg je door deze unieke 2-in-1 mascara. Samen zorgen de borstels voor volume, lengte en perfecte krul!
 
Finishing touch: Pixi Rose Glow Mist
Pixi Rose Glow Mist is een elixir die de huid hydrateert, de elasticiteit verbetert, beschermt tegen vrije radicalen en de huid een mooie glow geeft.