SANNE'S LOOK

SANNE'S LOOK

Je bent nog over je outfit aan het nadenken voor NYE, laat staan wat je met je haren en make-up wilt doen?
 
MYSC laat je NOOIT in de steek en helpt jullie daarom een handje om de beste Partylook te creëren! Van prachtig haar met Philip B en Balmain aan de borrel tot een partylook van Sisley in de avond, wij staan voor je klaar!
 
Voor vandaag gaan we voor Sanne's partylook van Sisley. 
 

Stap 1. Teint

Breng Sisley Phyto-teint Ultra Eclat (na uw gebruikelijke gezichtsverzorging) in licht strijkende bewegingen aan met de vingertoppen of een foundationkwast. Werk daarbij vanuit het midden van het gezicht naar buiten toe. Het resultaat is een stralende teint en een huid die er jonger uitziet. (Je kunt eventueel als de huid te egaliseren de stap ervoor nog een primer gebruiken! Breng Instant Éclat met de vingers of een penseel aan op het hele gezicht als een primer. De actieve ingrediënten en parels egaliseren de teint, maken de huidtextuur gladder en camoufleren schaduwzones en tekenen van vermoeidheid). 
 
Geef het gezicht vorm met Sisley Phyto-Touche Poudre Eclat. Gebruik eerst de lichtere tint als een highlighter en breng de donkere tint vervolgens aan op de appels van de wangen. Je kunt ook de twee kleuren mengen om de gewenste intensiteit te creëren.
 

Stap 2. Ogen

Breng voor een gewaagd paars smokey eye Les Phyto-Ombres N22 Mat Grape en N41 Glow Gold aan op de oogleden. Breng de Mat Grape aan op het buitenste van de oogleden en de Glow Gold op het binnenste van de oogleden voor de smokey eye look. 

Maak vervolgens met Sisley Phyto-khol Star, Mystic Purple een lijntje boven je wimpers. Het lijntje mag wat dikker en hoeft niet kaarsrecht te zijn. (Je gaat hem zo toch nog een beetje uitsmeren). Laat dit lijntje aan het uiteinde een ietsje omhoog lopen. Als het lijntje staat, kun je deze met een kwastje een beetje mengen met de oogschaduw.

Ook onder je oog breng je een lijntje aan. Ook kun je de donkerste oogschaduw een beetje onder je oog aanbrengen (doe dit wel heel dun). Vervaag deze ook een beetje met een dun kwastje.

Tot slot breng je Sisley Mascara So Curl aan op de wimpers voor volume en krul in een oogwenk. Je mag de mascara met smokey eyes wel iets meer aanzetten dan normaal voor een nog intensere look.

Stap 3. Lippen

Breng als finishing touch een vleugje kleur aan op de lippen met Sisley Phyto-rouge 43 Rouge Capri, de intensiteit van een lippenstift en de zachtheid van een balsem. 
 
Klik op de afbeeldingen voor de complete look.