Categoriëen

SAJOER & MYSC

SAJOER & MYSC

Sinds kort werken wij samen met sajoer en kun je bij ons ook terecht voor hun gezonde juices en detox sapkuren! Want een gezonde huid, komt ook van binnenuit.

Onze favoriete juices; Green Monster, Slanky Janky en Energy hebben wij altijd liggen. Maar liever je weerstand oppeppen met 'Anti Virus' of een detox sapkuur voordat de feestdagen beginnen? Dat is ook geen probleem! Laat het ons vóór dinsdag, donderdag of zaterdag weten zodat wij de bestelling op tijd in onze parfumerie hebben. 

De sapjes hieronder zijn te koop voor €4,15,- aan onze juice bar.

Green Monster
pinazie, kool, appel, citroen, gember, peterselie en komkommer. Gember staat bekend om zijn ontstekingremmende werking. Spinazie bevat meer voedingsstoffen én minder calorieën dan elk andere voedingsproduct ter wereld. Naast een hoog antioxidantengehalte, zijn de groenten ook een uitstekende bron voor vitamines A en C. Die stoffen zijn noodzakelijk voor voor de talgproductie in de huid en voor de aanmaak van haarfollikels. Donkere bladgroenten dragen daardoor bij tot een gezonde, verzorgde en soepele huid.

Energy
Van het Energy sapje krijg je niet alleen energie, maar ook... goede ogen!  Er zitten namelijk heel veel wortels in dit sapje geperst en wortels bevatten het stofje bèta-caroteen. Je lichaam zet dit om in vitamine A (wat nodig is voor het goed functioneren van de ogen). Wortels zijn ook goed voor je imuumsysteem, spijsvertering en hormoonhuishouding.

Slanky Janky
Is een verfrissend sapje en het enige zoete sapje met ananas, appel, munt en limoen.

DETOXKUUR

Wij bieden 1, 3, 5 of 7 daagse sapkuren aan. Je krijgt 6 flessen van 250ml per dag voor 1 sapkuur dag. 3 dagen betekend 18 flesjes enz. 

DETOX PRIJZEN
1 dag        € 29
3 dagen   € 83
5 dagen   € 138
7 dagen   € 182
 
Bestellen?
Dat kan via dit contact formulier. Laat je gegevens achter, de datum met wanneer je het wilt komen ophalen in de winkel en natuurlijk wat je graag zou willen hebben aan sapjes of kuren. Je kunt ook altijd bellen naar de parfumerie: 010 501 15 41