Relaxing Christmas

Relaxing Christmas

Kerstmis staat voor de deur en krijg je ongetwijfeld weer een berg familie over de vloer of je deelt jezelf door tienen om overal langs te kunnen gaan. Hoe overleef je de kerstdagen en hoe kom je deze op de meeste relaxte manier door? MYSC geeft je tips voor een leukere en meest relaxte Kerst!

Geef je haar ook wat rust

Begin je ochtend lekker met een haarmasker. Na Kerstavond en het stijlen en krullen wat nog komen gaat, heeft je haar ook wat rust nodig. Het Ouai Treatment Masque Deep Conditioner is een herstellend, genezend masker dat is geformuleerd om schade binnen enkele minuten te herstellen, waardoor strengen ongelooflijk zacht en glad worden na slechts één behandeling. Nu in handige tube die je gemakkelijk ergens mee naartoe neemt.

Fris en fruitig bij de Kerstbrunch

Is het met de Kerstavond iets te bond geworden? Geen probleem het Sisley Masque Contour Des Yeux helpt de contouren rondom de ogen te verfrissen. Zo valt het niemand op dat je misschien een wijntje te veel hebt genomen ;-).
 
Dankzij een unieke combinatie van werkstoffen, vitaminen (pro-vitamine B5 en vitamine-E-acetaat) helpt Masque Contour Des Yeux in slechts 10 minuten de huid te hydrateren: fijne lijntjes, zwellingen en donkere kringen rondom de ogen worden minder en het natuurlijke afweersysteem wordt sterker gemaakt.

Neem een ontspannen bad

Neem even een momentje voor jezelf en ga voor totale ontspanning met Bath Salt van L’Objet. Een prachtig ritueel om het lichaam te verzorgen en je geest te laten ontspannen.

Lift and light

Met alle hectiek van het dagelijkse leven vergeten we meestal dat onze nek & decolleté ook de nodige verzorging nodig heeft. La Colline herinnerd ons daar gelukkig aan! La Colline Lift & Light Illuminating Neck Décolleté Care, verstevigd en stimuleert het collageen systeem waardoor de hals en decolleté wordt verhelderd en direct egaler oogt.

Weet dat het niet perfect hoeft

Leg je erbij neer, kerst wordt niet perfect. Je perfecte boom blijkt thuis een tak te missen. Je gezellige dinertje wordt overheerst door een familiediscussie. Dat prachtige jurkje van je dochter wordt opgeleukt door de inhoud van een gevuld chocoladeballetje en je haar blijkt toch niet naar je zin te zitten.
 
Het is dan ook helemaal niet erg! Het hoeft ook niet perfect zijn. Want waar hebben we het idee gekregen dat kerst vooral draait om uiterlijkheden? Het scheelt ook een hoop gestress als je je er gewoon bij neer kunt leggen.
Als laatste kunnen we nog meegeven, Leef lekker in het moment. Geniet van je avond, brunch, ontbijt, je outfit de mensen om je heen. Kerst is een geweldige periode om te genieten van je familie en vrienden. Om tot rust te komen en een leuke tijd te hebben. Op die manier maak je je kerstfeest net zo magisch als de Kerstfilms. 
 
Namens MYSC, a merry Christmas!