Purify your Skin!

Purify your Skin!

Het gezicht heeft optimale verzorging nodig. Dit kan bijvoorbeeld door verschillende treatments in onze beautysalon, maar ook is het belangrijk dat het gezicht thuis goed verzorgt wordt. Deze twee factoren zullen uiteindelijk zorgen voor een zijdezachte huid! 

Behandeling: Dr. Perricone Instant Detox
Kies bijvoorbeeld voor de Dr. Perricone Instant Detox. Dit is een intensieve reiniging gevolgd door een milde Blue Plasma peeling en een korte bindweefsel massage. Aansluitend het zuiverende Chloroplasma masker.

Natuurlijk is de dagelijkse verzorging van het gezicht ook erg belangrijk. Bij MYSC Parfumerie hebben we een ruim assortiment producten. Samen met een specialist wordt er gekeken naar de juiste producten die voldoen aan uw wensen.

In dit blog willen we u graag kennis laten maken met de volgende producten:

Bioeffect Volcanic Exfoliator
De exfoliërende bolletjes van de BioEffect Volcanic peeling zijn gemaakt om op een zachte manier de huid te reinigen, de poriën te verfijnen en de dode huidcellen te verwijderen. Daarnaast activeert deze peeling/scrub de onderliggende huidcellen waardoor de opperhuid zacht en glad aanvoelt. De exfoliator bereidt de huid voor op het BioEffect EGF serum of andere verzorgende producten, waardoor deze werkstoffen direct in de huid kunnen worden opgenomen.

Perricone Chloro Plasma masker
Dit unieke masker met een gel/klei textuur verbetert de uitstraling van een doffe vermoeide huid, het verfijnt grove poriën, fijne lijntjes en een grove huidstructuur. Chloro Plasma zorgt voor ontgifting en verjonging van de huid en geeft een soepel en zacht gevoel, de huid heeft een zichtbaar heldere en egale teint. Belangrijkste ingrediënten van dit product zijn; Blauwe en groene algen: diepe ontgifting en ontstekingsremmende werking | Sulforphane: een sterke antioxidant die vrije radicalen tegengaat, wordt gevonden in waterkers en broccoli | Chlorophyll: zorgt voor sterke heling en genezing, en zorgt voor diepe groene kleur. | Alpha liponzuur: verbetert de structuur van de huid | Eucalyptus: geeft het masker zijn frisse geur en verkoelende werking | Betonite klei: de klei wordt al eeuwen gebruikt om de huid te ontgiften.