Prachtig haar met Balmain!

Prachtig haar met Balmain!

Bij MYSC parfumerie hebben we een ruim assortiment aan haarverzorgingsproducten. Natuurlijk ontbreekt Balmain niet in onze collectie! De collecties van Balmain zijn geïnspireerd op de allerlaatste backstage geheimen en weerspiegelen alles wat een vrouw nodig heeft om de ultieme catwalk geïnspireerde look te creëren.

Een nieuwe eyecatcher is de LIMITED EDITION föhn. Een kwalitatief hoogwaardige föhn die zorgt voor een snellere droogtijd (bijna de helft!) terwijl het haar er gezond en verzorgd uit blijft zien!
 

Door de FAR Infrarood en negatieve ionen technologie heeft u een haardroger die het haar van binnenuit verwarmt, de doorbloeding van uw hoofdhuid stimuleert en daarmee de conditie van uw haar versterkt. De negatieve ionen sluiten de haarschubben zodra u begint te föhnen, hierdoor wordt uw haar alleen aan de buitenkant gedroogd en blijft uw haar gezond, zijdezacht en pluisvrij.

Een echte musthave van Balmain is de Balmain Cosmetic Bag Limited Edition 2017.
Ook dit jaar komt Balmain weer met een prachtig tasje die ook super leuk is als clutch! Het nieuwe ontwerp combineert bronze en gouden tinten op een elegante manier en is voorzien van een aantal gouden kettinkjes geïnspireerd op de glitterende jurken van de Spring-Summer 2017 show. 

Het leuke tasje heeft naast een leuke uitstraling, ook een leuke inhoud! De Balmain Cosmetic Bag Limited Edition 2017 bevat Silk Perfume 50 ml, Texturizing Salt Spray 50 ml en een witte styling kam.

Leuk om te geven én om te krijgen!