Perricone MD lanceert een collectie special voor de jonge huid

Perricone MD lanceert een collectie special voor de jonge huid

Dr. Perricone - PRE:EMPT Series

Nu speciaal voor de jonge huid: Perricone MD PRE:EMPT Series. Dr. Perricone wilde ook voor deze leeftijdsgroep iets betekenen en ontwikkelde vier nieuwe producten. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor mensen van 18 tot 35 jaar.  Deze huid is namelijk nog niet toe aan correctie en reparatie, maar iedereen wil natuurlijk wel de jonge huid zo lang mogelijk bewaren! De producten zal dan ook de schadelijke invloeden van buitenaf tegengaan en de huid zo goed mogelijk verzorgen.

De nieuwe serie van Perricone MD is geformuleerd met het NRF2 Antioxidant Support Complex, dat vroegtijdige veroudering voorkomt en de allereerste tekenen van veroudering corrigeert. De producten gaan het ontstaan van fijne lijntjes, vergrote poriën en donkere kringen tegen.
 

De nieuwe producten

Exfoliating Pore Refiner
De pore refiner wordt gebruikt tegen de eerste tekenen van veroudering, denk hierbij aan grove poriën en een grauwe, onregelmatige huidstructuur. Daarnaast stimuleert de lotion de natuurlijke celvernieuwing. Op naar een gladde, zuivere huid!

Skin Perfecting Serum
Het perfecting serum richt zich op een onregelmatige huidstructuur, grove poriën en het snel uitdrogen van de huid. Het serum bevat de hoogste concentratie NRF2 antioxidant complex, waardoor de jeugdige schoonheid wordt bewaard.

Oil Free Hydrating Cream
De hydrating cream hersteld de eerste tekenen van veroudering. Denk hierbij aan een droge of vale huid, fijne lijntjes of een onregelmatige huidstructuur. De hydrating cream werkt aan de conditie van de huid, gaat een droge huid tegen en creëert een prachtig eindresultaat; een mooie, frisse huid.

Brightening Eye Cream
De brightening eye cream voorkomt het ontstaan van de eerste tekenen van veroudering rondom de ogen, dankzij de lichtreflecterende parels die verwerkt zijn in de crème, wordt de ooghuid onmiddellijk verhelderd. Daarnaast worden de donkere kringen vermindert en zorgt de eye cream voor een diepe hydratatie.
 

Gebruiksaanwijzing Dr. Perricone PRE:EMPT

Dr. Perricone heeft een serie ontwikkeld die makkelijk toegepast kan worden in het ochtend- en avondritueel. Wanneer je de pre:empt serie gaat gebruiken, raden we aan om gebruik te maken van alle vier de producten, voor optimaal resultaat! Om te laten zien hoe makkelijk het kan zijn geven we nu een kleine handleiding over het aanbrengen van het product.

Stap1: Reinig het gezicht

Allereerst is het natuurlijk erg belangrijk om het gezicht goed te reinigen. PRE:EMPT Series heeft hiervoor niet een specifiek product. Wel raden we aan om de Dr. Perricone Core Citrus Facial Wash te gebruiken. Deze citrus wash werkt goed tegen een doffe huid, verstopte poriën en laat de huid weer stralen!

Stap 2: Breng de lotion aan

De tweede stap is natuurlijk het aanbrengen van de Exfoliating Pore Refiner. Deze lotion brengt u aan op de vochtige huid. Gebruik voor het aanbrengen altijd een schoon wattenschijfje. De lotion kan worden aangebracht op het gezicht, de hals en het decolleté en hoeft niet afgespoeld te worden.

Stap 3: Breng het serum aan

De volgende stap is het aanbrengen van het serum. Pomp wat serum op de vingertoppen en verspreid dit over het gezicht. Zorg wel dat de huid voor het aanbrengen goed is gereinigd!

Stap 4: Verzorg het gezicht met de hydrating cream

Wanneer het serum goed is aangebracht is het tijd voor de hydrating cream. Dankzij deze hydrating cream voelt de huid gelijk zijdezacht aan. Breng de crème wederom aan met de vingertoppen. De hydrating cream is zeer effectief, gebruik daarom niet té veel hydrating cream in één keer.

Stap 5: Last but not least; de oogcrème

Rondom de ogen is de huid vaak erg gevoelig, daarom is het belangrijk deze huid 's ochtends en 's avonds goed te verzorgen. Masseer daarom twee keer per dag een kleine hoeveelheid oogcrème op de oogcontouren. Vervolgens deze crème goed inmasseren.

De gebruiksaanwijzing laat zien dat een zorgvuldige verzorging niet lang hoeft te duren. Alle producten kunnen 's ochtends en 's avonds gebruikt worden. Dankzij de PRE:EMPT Series zullen de eerste tekenen van veroudering tegengaan en laat de huid stralen, zonder verstopte poriën.