PERRICONE | De beste verzorging voor van binnen én van buiten!

PERRICONE | De beste verzorging voor van binnen én van buiten!

Perricone komt met twee nieuwe productlijnen: Eentje voor van binnen en eentje voor van buiten! De supplementen zijn een prachtige aanvulling op de hoog kwalitatieve -onmisbare- gezichtverzorging!

De nieuwe supplement-collectie

Perricone MD heeft bewezen dat de juiste verzorging van buiten (hoogwaardige verzorging) niet kan zonder de juiste ondersteuning van supplementen. Deze twee elementen kunnen niet zonder elkaar en versterken elkaar optimaal. Dankzij de juiste voeding in combinatie met de juiste supplementen wordt de conditie op celniveau verbeterd. Dan hebben we het vooral over de cellen die het verouderingsproces versnellen of de cellen die zorgen voor ontstekingen in de opperhuid. 

De nieuwe supplementen zijn op basis van natuurlijke voeding, waardoor ze gebruikt kunnen worden als ondersteuning van de huidige voeding die we dagelijks binnenkrijgen. Onze dagelijkse voeding is door de jaren steeds minder voedzaam geworden. Producten worden kunstmatig verbouwd en vaak volgespoten met vocht en bestrijdingsmiddelen. Hierdoor is een groot gedeelte van juiste voedstoffen verloren gegaan. 

Er zijn vier verschillende producten gelanceerd in de nieuwe Whole Food Collection:

Super Skin

Wil je een helderdere en stevigere huid? Kies dan voor de Super Skin Supplementen. Dit supplement vermindert de zichtbaarheid van rimpels en zorgt voor een betere huidstructuur. Tevens wordt het collageen opnieuw geactiveerd, wat zorgt voor een verbetering van de elasticiteit van de huid.
Wil jij dit supplement hebben? Klik -hier-


Super Greens

Een product welke we iedereen aanraden: Super Greens. Dit supplement is een perfecte ondersteuning op de dagelijkse voeding. Een perfecte toevoeging ter ondersteuning van de gezondheid en spijsvertering. De supplementen bevatten allerlei natuurlijke ingrediënten zoals spinazi, broccolie, boerenkool en andere krachtige ingrediënten. 
Meer weten? Klik -hier-


Digestion Aid 

Een gezond darmstelsel en een goede spijsvertering is onmisbaar voor een mooie, stralende huid. Deze supplementen zorgt voor een minder opgeblazen gevoel, zodat de buik er platter uitziet en confotable aanvoelt. De voedingstoffen kunnen makkelijker worden opgenomen en het lichaam komt meer in balans. 
Meer informatie en direct shoppen? Klik -hier-
 

Travel Aid

Ga je binnenkort op reis en wil je hier optimaal van genieten? Kies dan voor de Travel Aid van Perricone. Deze supplementen zijn speciaal ontwikkeld voor de reizigers, voor een betere weerstand en een betere bloedcirculatie tijdens het langdurige zitten in het vliegtuig. De inhoud is geschikt voor twee reizen. Fijne vakantie!
Vakantieessentials nodig? Shop -hier-

Nieuwe collectie Cold Plasma+

Ontdek de vernieuwde collectie van Perricone Cold Plasma+! De Cold Plasma is vernieuwd én verbeterd. De producten zijn in een nieuw jasje gestoken en krachtiger dan ooit!
 

Cold Plasma+ Face

Cold Plasma Face is een multifunctioneel, zeer krachtige serum, dat beantwoordt aan een grote variëteit aan individuele huidbehoeftes. Het werkt efficiënt tegen fijne lijntjes, rimpels, grove poriën, dofheid, oneffenheden, een onregelmatige huidtextuur, verkleuringen, roodheid en een verlies aan stevigheid van de huid.
 

Cold Plasma+ Eye

Cold Plasma Eye is een al even werkzame crème, maar dan bedoeld voor het kwetsbare gebied rond de ogen. Donkere kringen, vochtophoping, kraaienpootjes, fijne lijntjes en een verlies van stevigheid nemen aanzienlijk af na het gebruik van deze krachtpatser.

De nieuwe collectie vind je -hier-