PARTY HAIR LOOK

PARTY HAIR LOOK

Step one of your holiday glam 

Je outfit ligt klaar, je make-up look heb je bedacht maar nu je haar nog! Wij hebben wat research gedaan en zijn uitgekomen bij ‘engelachtige krullen’. Draag je het los, half vast, heb je kort of lang haar? En wil je zeker weten dat jouw partylokken na een avond dansen ook nog goed zit? Om daar zeker van te zijn gebruik dan Philip B Forever Shine Deluxe Collection zodat je krullen zelfs in de vroege uurtjes nog zitten!

1. Wassen

Begin het haarverzorgingsritueel met een milde reiniging. Breng Philip B Shampoo Oud Royal Forever Shine (afhankelijk van uw haartype) aan op nat haar en masseer de shampoo zachtjes in de hoofdhuid tot er een schuim ontstaat. Spoel uit met warm water en sluit je ogen en geniet nog van een moment van pure ontspanning voordat de hectiek begint.

2. Ontwarren en verzorgen

Breng na het uitspoelen van de shampoo, Philip B Conditioner Oud Royal Forever Shine aan op de haarpunten en verdeel het zorgvuldig over elke sectie zodat het product goed op het haar kan inwerken voor mega-bounce en glans die dagenlang houden. Gebruik je vingertoppen of een kam met lange tanden om het haar voorzichtig te ontwarren.

TIP: Breng een à twee keer per week een haarmasker aan op gewassen, nat haar. Laat 3 tot 5 minuten intrekken. Als het haar erg droog of broos is, laat het dan 20 minuten of langer zitten voor een intensievere herstelbehandeling. Spoel vervolgens uit. Dankzij de formule met een hoge concentratie plantaardige extracten, proteïnen, vitaminen en mineralen draagt het Philip B Russian Amber Gold Masque bij aan het herstel van het haar zodat het haar sterker wordt vanuit de wortel.

3. Sterker maken

Maak je haar sterker met Philip B Conditioner Rejuvenating Oil. Rejuvenating Oil van Philip B. is een wondermiddel. Het herstelt droog en beschadigt haar en is een replica van huideigen talg. Neem een paar centimeter droog, ongewassen haar ,en breng de olie rijkelijk aan tot het punt van verzadiging (NOOIT olie op nat haar aanbrengen). Strijk de olie in met uw vingers, vanaf een paar centimeter van de hoofdhuid tot in de uiteinden. Voor de droge hoofdhuid, masseer de olie direct in op de hoofdhuid en werk dan door tot in de punten. Kam door met een fijne kam. Voor extra diepe werking, verwarm het haar met de olie met een föhn voor 1-2 minuten. Voor droog beschadigt haar, diepe conditioning en/ of droge hoofdhuid laat het gedurende twintig minuten tot vijftien uur inwerken VOOR: Droog haar 20-45 min.

4. Protect & curl

Vervolgens Spray je op vochtig of droog haar de Philip B Styling Oud Royal Thermal Protection Spray. Deze spray is een gewichtsloos haarparfum dat de glans verbetert en het haar beschermt tegen schade als gevolg van warmte styling tools. Kam het haar nogmaals goed door en begin met krullen van jouw mooie glanzende lokken. Gebruik hier eventueel de Balmain Ceramic Curling Wand 25mm voor. De speciale coating van de krultang zorgt voor veerkrachtigere krullen en geeft het haar meer glans.  

TIP: Om uitzakken tegen te gaan, kun je nadat je de krullen hebt gezet je haar föhnen op de koude stand. Met de koude lucht die je over de krullen blaast, geef je het haar extra textuur en daarmee duurzaamheid.

5. Finishing touch

Droom je van haar dat de gehele dag blijft zitten? Philip B Styling Jet Set Precision Control Hair Spray is een award-winnende, ultralichte haarspray die je superlatieven volume, textuur en een medium zachte hold geeft. Houdt het haar bouncy, glimmend en gecontroleerd in elk klimaat! Dus ook bij de iets uit de hand gelopen Kerstborrel.

TIP: Gebruik De Silk Perfume spray van Balmain voor een lichtgewicht zijde finish en is tevens verrijkt met pure Argan Olie. Je haar ruikt hierna ook nog is lekker!