Our MYSC team favorites

Our MYSC team favorites

Ben je op zoek naar goede beautytips maar weet je niet waar je moet beginnen met zoeken? Dan hebben wij hier de oplossing voor! Wij hebben het onze MYSC toppers gevraagd om jullie op afstand toch op de juiste manier te helpen zodat we ook hier weer samen doorheen komen.

Van je perfecte brows tot aan de kapper aan huis, de tips zijn eindeloos! 

Merve: Thuis geniet ik het hele weekend van mijn brows on fleek. Je brengt gemakkelijk de verf aan en laat het 30 minuten intrekken en voilà, perfect geverfde brows! The Weekender Overnight 01 Dark Hair is een peel-off wenkbrauwverf die tot wel drie dagen lange, mooi volle en perfect gevormde wenkbrauwen geeft. 

Shannen: Een superhandige conditioner voor kleur behoudt nu je niet naar de kapper kunt. Zo geniet ik toch van mijn blonde haar. Leonor Greyl Soin Repigmentant Blond Froid is een voedende conditioner met kleurpigmenten die elke haarkleur sublimeert. De conditioner is gemaakt met 96% natuurlijke ingrediënten en voedt het haar terwijl subtiele highlights worden toegevoegd.

Sanne: Deze koude tijd heb ik altijd erg last van droge plekjes op mijn gezicht. Deze fluweelzachte crème uit de Hypo Skin lijn van Perricone heeft mijn huid zichtbaar verbeterd! Deze Hypoallergenic Nourishing Moisturizer van Perricone MD is de meest voedende, fluweelachtige en parfumvrije niet-comedogene moisturizer voor de extreem droge, gevoelige en gestresste huid.

Emma: Wil je ook legendary brows? Dan raad ik jullie allemaal het set van Revitalash aan! The Contour Collection For Brows bevat het serum die zorgt voor volle wenkbrauwen met de gel en het pincet kun je wenks mooi shapen en de etui houdt alles praktisch bij elkaar ;-).

Doom: Iedereen die klaar is met de kou, ga dan voor de nieuwste creatie van Beso Beach. Beso Pasion is als een zachte zomerbries en neemt je mee naar de heerlijke zwoele zomeravonden.
 

Ook kun je nog steeds via deze link een virtuele afspraak inplannen als je vragen hebt over producten en geef je via de mail, telefoon of chat je bestelling aan ons door.

Enjoy!