Our beauty favorites

Our beauty favorites

Ben je op zoek naar goede beautytips maar weet je niet waar je moet beginnen met zoeken? Dan hebben wij hier de oplossing voor! Wij hebben het onze MYSC toppers in Rhoon gevraagd en alles voor jullie op een rijtje gezet!

Dominique: Ik begin mijn dag altijd met Perricone Vitamin C Ester Citrus Brightening Cleanser. Ik heb zelf last van pigmentvlekjes en de reiniger van Perricone verheldert de huid waardoor mijn pigmentvlekjes zichtbaar minder zijn geworden. Tip: het Perricone C Ester Brightening serum is ook echt een aanrader voor het beste resultaat!

Romy: Als ik mijn haren was gebruik ik altijd de shampoo van Leonor Greyl, Leonor Greyl Shampooing Moelle De Bambou. Deze shampoo voedt mijn haar en geeft volume zonder het te verzwaren. Een echte aanrader!

Carolien: Nu het buiten weer wat warmer wordt, neig ik zelf altijd naar wat zoetere geuren. Parfums de Marly Delina vind ik een hele lekkere geur en het doet je denken aan een boeket vol bloemen met veel prachtige rozen.

Laurie: Mijn huid voelt altijd wat droog aan en smeer mijn dan ook altijd in met een rijke, voedende body crème. De Cellular Hydra Firming Body Cream van La Colline voldoet dan ook aan al die eisen! Het is rijk aan hydraterende en voedende bestanddelen en herstelt de vochtbalans van mijn huid. Ik heb nooit meer last van droge plekjes!

Sanne: Sinds ik hier werk ben ik helemaal fan van de geuren van Escentric Molecules! Mijn favoriet, Escentric Molecules Molecule 02. Molecule 02 geeft een frisse en bijna mineraalrijke zachtheid. Je kan de Molecule geuren goed combineren over een andere geur, dat maakt het uniek en persoonlijk.

Sharon: Al jaren loop ik te tobben met mijn huid. Ik was dan ook super benieuwd wat Natura Bisse voor mij kon betekenen toen wij begonnen dit mooie merk te verkopen. Geloof me, nu kan ik niet meer zonder! De diamond Cocoon lijn is echt een feestje voor een droge huid. Sinds ik de Diamond Cocoon Ultra Rich Cream gebruik, heb ik nergens last meer van! Mijn huid ziet er vol, gehydrateerd en stralend uit.

Aileen: Eigenlijk iedereen die mij kent, weet dat ik van lipsticks hou! Ik ben onderhand de tel kwijtgeraakt hoeveel ik er al verzameld heb. Maar mijn favo merkje is toch wel Guerlain. De lipsticks zijn longlasting en blijven bijna heel de dag zitten. Ik ben vooral gek op rode kleuren en vooral Guerlain Rouge G, Matte Finish 27. Deze heeft een super mooie dieprode kleur!

Elise: Ik kan zelf niet te lang de zon in door mijn pigmentvlekjes maar helemaal wit zijn kan ik ook niet tegen. Daarom gebruik ik altijd een paar druppeltjes Tan-lux door mijn dagcrème. Hierdoor heb ik een gezonde bruine gloed zonder mijn huid door de zon wordt aangetast!

Lots of love,

Team MYSC