Ontvang een Campagne Pop Highlighter t.w.v. €43,- cadeau!

Ontvang een Campagne Pop Highlighter t.w.v. €43,- cadeau!

Bij MYSC Parfumerie hebben we op dit moment een prachtige actie voor de make-up liefhebbers onder ons. Een actie die je eigenlijk niet mag missen. Je krijgt nu namelijk een prachtige highlighter cadeau bij aankoop van je favoriete producten van Becca! Je krijgt dit product al gratis bij een besteding van €150,-!

Dé Becca actie die je niet mag missen!

Bij MYSC Parfumerie hebben we op dit moment een prachtige actie voor de make-up liefhebbers onder ons. Een actie die je eigenlijk niet mag missen. Je krijgt nu namelijk de geweldige Campagne Pop Highlighter van Becca cadeau bij aankoop van je favoriete producten van Becca! Je krijgt dit prachtige product ter waarde van €43,-(!) al gratis bij een besteding van €150,-.

Het merk Becca

Becca is een ongelofelijk trendy merk op dit moment. Bijna iedere beautyblogger heeft het op dit moment over het merk Becca. Bij Becca draait het allemaal op de perfecte, egale huid. Dit wordt niet gecreëerd door een laag make-up, maar op een onopvallende, natuurlijke manier dankzij de prachtige producten van Becca!

Campagne Pop Highlighter!

Nu de feestdagen er aankomen, is het natuurlijk time to shine! Highlighters zijn op dit moment een veelbesproken onderwerp op het gebied van make-up. Een goede highlighter geeft vorm en een healthy glow aan je gezicht. Je ziet er gelijk fris en wakker uit. De highlighter kan worden aangebracht op bijvoorbeeld; de jukbeenderen, onder de wenkbrauw en op de neusbrug. 

TIP! Breng voor een frisse oogopslag Becca Champagne Pop Highligher aan in de binnenste ooghoeken! 

 

 
 

Bekijk -hier- alle andere prachtige producten van het merk Becca!