Nieuwe exclusieve parfums @ MYSC Parfumerie

Nieuwe exclusieve parfums @ MYSC Parfumerie

Opnieuw weer drie nieuwe, exclusieve parfums bij MYSC parfumerie! Eight & Bob heeft het assortiment verbreed met twee nieuwe geuren en we lanceren een heel nieuw merk bij MYSC parfumerie: Bedouin!

De bovenstaande quote laat precies laat zien waar het merk Bedouin Parfums voor staat: Genieten van het leven en de wereld rondreizen. Geuren wekken de meest prachtige herinneringen op. De geuren van Bedouin nemen je mee op reis om de mooiste herinneringen te creëren.

De eerste geur is gebaseerd op de mooie plaats Saint Tropez! Saint-Tropez is een kleine havenplaats aan de Côte d'Azur. Hier vonden de creators gelijk de inspiratie voor de nieuwe geur. Een zomerse, sprankelende parfum waarmee je gelijk zin krijgt in de zomer. Niet alleen de geur zal je verrassen, ook de flacon ziet er prachtig uit met gouden accenten. In de top vinden we limoen & vijg, in het hart vijghout en in de basisnoten cederhout, amber & musk.


 

Gelukkig is de reis nog lang niet afgelopen en hoeven we waarschijnlijk niet lang meer te wachten op de volgende bestemming... Houdt onze social media in de gaten en kom nog veel meer te weten over het merk en de nieuwe lanceringen! 

Eight & Bob

Het merk Eight & Bob vertelt een mooi verhaal over de createur van Eight & Bob. Albert Fouquet, de zoon van een Parijse aristocraat , was onderdeel van de Franse elite samenleving in het begin van de twintigste eeuw. In een kamer op de bovenste verdieping van de familie kasteel, heeft Fouquet verschillende geuren gemaakt voor zijn eigen persoonlijk gebruik en werd geholpen door Philippe, de butler van de familie. Bij sociale evenementen zou hij iedereen verrassen met een prachtige geur in de exclusieve sociale kring waar hij vertoefde. Fouquet heeft echter voortdurend voorstellen afgewezen om zijn geur op de markt te brengen. Decennia later, dankzij de familie van de butler Philippe, is J.F. Kennedy in aanraking gekomen met de geur en werd dit direct zijn favoriet en is deze exclusieve eau de cologne zeer succesvol geworden. Alle geuren van Eight & Bob vertellen een verhaal. Zo ook de twee nieuwe geuren in de collectie...

Voor deze gelegenheid wilde Fouquet voldoen aan het verzoek dat hij krijg van zijn dierbare vrienden Alessandro & Chiara, een Italiaans koppel dat een prachtige villa bezat in de Provence dat omringd was door maar liefst 1600 verschillende plantensoorten waarvan zij ieder jaar weer opnieuw konden genieten. 

Albert Fouquet was in staat om de aroma's van het prachtige landschap in de Provence te transformeren in een parfum. Een prachtige groene flacon bevatte al de magie van een onvergetelijke geur: Champs de Provence.

Eight & Bob Nuit De Megeve is geïnspireerd op de magische nachten in Megève. Megève is een charmant ski-stadje tussen Frankrijk en Zwitserland. Nuit de Megeve van is een verrassende, oriëntaalse geur voor dames en heren. Frisse pistes en de warmte van het charmante stadje vormden samen de inspiratie voor deze prachtige parfum van Eight & Bob.