Nieuwe behandelingen bij MYSC beautysalon

Nieuwe behandelingen bij MYSC beautysalon

Naast MYSC parfumerie & MYSC online, komt ook MYSC beautysalon dit jaar met veel nieuwe ontwikkelingen. Om het nieuwe jaar fris in te gaan, hebben we bij MYSC beautysalon een vernieuwde methode met de Sepai SoUp Reloaded. Dit apparaat zorgt ervoor dat de huid wordt verwarmd dankzij radiofrequentie. Deze warmte activeert de energie in elke cel en zorgt voor direct herstel van de huid. De huid wordt strakker, egaler en ziet er stralend uit. De SoUp kan gebruikt worden voor het gezicht en voor het lichaam.

De nieuwe methode
Ieder lichaam is anders! Hierdoor hoort iedere behandeling ook anders te zijn. De ene persoon legt tijdens een behandeling graag de focus op de buik, terwijl iemand anders graag de focus legt op de benen. Omdat bij MYSC beautysalon iedere klant uniek is, hebben we nu behandelingen per zone. Samen met één van onze specialisten wordt er gekeken naar een behandelplan, welke vaak in kuurvorm wordt gerealiseerd. 

De SoUp in het kort:
- Radiofrequentie gecombineerd met rood LED licht, welke zorgt voor extra versteviging
- Lymfedrainage voor verbetering afvoer afvalstoffen
- Bindweefselmassage om de celdeling te stimuleren en de huid te verstevigen
- Anti-rimpel radiofrequentie (speciaal voor het voorhoofd, frons, oog, wangen en neuslipppen plooi rimpels)
- Bij het lichaam wordt Radiofrequentie met Ultra Sound gecombineerd, dat zorgt voor vermindering van cellulitis en vetweefsel.

Behandelingen voor het lichaam
Bij de SoUp behandeling voor het lichaam, kan er nu gekozen worden voor de volgende zones: Achterkant benen, voorkant benen, billen, buik of de armen. Er kunnen uiteraard ook combinaties gemaakt worden, zodat er voor iedereen een passende behandeling kan worden samengesteld. Bekijk de onderstaande behandelingen voor het lichaam en boek direct online je nieuwe afspraak!

-Sepai SoUp Lichaam - Zone: Voorkant Benen-
-Sepai SoUp Lichaam - Zone: Achterkant Benen-
-Sepai SoUp Lichaam - Zone: Buik-
-Sepai SoUp Lichaam - Zone: Billen-
-Sepai SoUp Lichaam - Zone: Armen-

Behandelingen voor het gezicht 
In deze behandeling werken we op het hoogste niveau tegen huidveroudering. De nieuwe behandeling: Sepai SoUp Facelift zal de huid een facelift geven zonder cosmetische ingreep. Het advies is om deze behandeling in kuurvorm aan te bieden om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken. Als toevoeging van deze behandeling kan er ook gekozen worden voor Sepai Ultra Volume Lips. Voor prachtige, volle lippen. Dankzij de behandeling met de SoUp, wordt de doorbloeding gestimuleerd en zien de lippen er direct voller uit! Bekijk de onderstaande behandelingen voor het gezicht en boek direct je nieuwe afspraak!

-Sepai SoUp Facelift-
-Sepai SoUp Ultra Volume Lips-

Mocht je meer informatie willen over de nieuwste behandelingen, neem dan contact op met één van onze specialisten. Deze staan telefonisch voor je klaar via 010 501 1541.