Nieuwe behandeling bij MYSC: Sepai Peeling

Nieuwe behandeling bij MYSC: Sepai Peeling

NEW TREATMENT @ MYSC BEAUTYSALON!

Heb je misschien last van acne, zonbeschadigingen, pigmentatie, vochttekort of verslapping van de huid? Dan is onze nieuwe Sepai treatment helemaal iets voor jou! De nieuwe peeling van Sepai elimineert dode huidcellen en stimuleert de celdeling. Hierdoor wordt de huid voor een groot gedeelte vernieuwd! Het resultaat: Een stralende, egale huid!

De Sepai Peeling

De behandeling wordt uitgevoerd door één van de MYSC specialisten. Na een kopje koffie of thee in onze wachtruimte vind er eerst een uitgebreide intake plaats. Dankzij deze intake kan de specialiste een goede keuze maken met kijk op de behandeling. Na de intake wordt er door de specialiste een keuze gemaakt uit de twee verschillende soorten peelings. Beide peelings gaan er voor zorgen dat uw huid een verfijnde uitstraling krijgt. Pigmentatie vlekjes/ roodheden worden zachter, poriën worden verfijnder en de fijne lijntjes en rimpeltjes worden aangepakt. 

Deze behandeling heeft het mooiste en beste resultaat in een kuur vorm. Een kuur bestaat uit 4 behandelingen met persoonlijke begeleiding en advies voor de huid.

Wil je meer informatie over deze nieuwe behandeling? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten via 010 501 1541. Afspraak maken kan telefonisch, maar ook online! Wil je online een afspraak maken? Dat kan hier!