New year new you!

New year new you!

De feestdagen zijn weer voorbij!

Drank en snacks zijn waarschijnlijk in overvloed geweest en jouw lichaam snakt op dit moment naar een heerlijke Detox en zelfcare kuur.
Wij zijn jullie een stap voor en geven jullie voor de maand januari heerlijke SELFCARETIPS voor body & mind! 

Laten we eerst beginnen met “Wat houdt detox precies in?”
Detox houdt in dat je je lichaam reinigt. Je zorgt er voor dat alle giftige stoffen jouw lichaam verlaten, zodat jouw lichaam optimaal kunt functioneren. 

  1. Gebruik natuurlijke schoonmaakmiddelen;  The Laundress biedt heerlijke luxe was- en andere schoonmaakmiddelen die biologisch afbreekbaar, niet getest op dieren en geparfumeerd met essentiële oliën zijn.
  2. Daily Nectar ; The Daily Nectar is een all-in-one schoonheidssupplement die je huid en het hele lichaam een natuurlijke boost geeft. Een heerlijke beauty shot boordevol antioxidanten en vitamines
  3. Om de donkere kringen onder jouw ogen als sneeuw voor de zon te laten verwdwijnen zijn de oogmaskers van KNC Beauty de ultieme oplossing! Deze oogmaskers voeden de huid onder de ogen waardoor je een frisse en opgewekte blik krijgt.
  4. Gebruik een Faceroller van CouCou om jouw skincare producten optimaal te benutten. De roller wakkert jouw huid aan waardoor je huid meer volume opwekt en dankzij het inmasseren van jouw skincare product, trekt het producten veel beter in!

 

Wij wensen jullie een onwijs fijn begin van januari en may your new year wishes come true