New in store: Escentric Molecule 04!

New in store: Escentric Molecule 04!

Maak kennis met de nieuwste geuren van het razend populaire merk Escentric Molecules! De huidige collectie wordt uitgebreid met weer twee nieuwe geuren: Escentric 04 en natuurlijk de bijpassende Molecule 04.

Alle varianten van Escentric Molecules gaat als warme broodjes over de toonbank. Maar wát is er nu precies zo bijzonder aan deze geuren? Escentric Molecules bestaat eigenlijk uit twee verschillende groepen; de escentric en de molecules. De escentric kunnen we zien als een heerlijk parfum met geuren met vaak houtachtige extracten. Het bijzondere aan dit verhaal zijn toch wel de Molecules. Deze Molecules bestaat namelijk maar uit 1 molecule, genaamd ISO-E-Super. Deze molecule versterkt andere geuren en haalt alle positieve extracten naar boven.

Nu komt Escentric Molecules weer met met een nieuwe combinatie op de markt: Escentric Molecules 04!
 

De nieuwste variant van Escentric Molecules Escentric, namelijk Escentric 04! Een heerlijke, fluweelzachte parfum met de zachtheid van rozenblaadjes en de warmte van het houtachtige ingrediënt Javanol. 

Deze verleidelijke parfum van Escentric Molecules bevat sandelhout, grapefruit, roos, jeneverbes en galbanum. 
De nieuwste Molecules parfum is een combinatie van de drie andere razend populaire Molecules 01, 02 en 03. Een zachte, houtachtige molecule met als hoofdingrediënt Javanol. In tegenstelling tot de Molecule 01 heeft deze geur een pittiger karakter met een bijna tropisch tintje. 

De Molecule 04 is te gebruiken over elke parfum. Wees creatief en ervaar de geur-veranderingen van jouw favoriete parfum. Maar dé perfecte combinatie blijft natuurlijk Escentric 04 met daarover Molecule 04!

Kom deze nieuwe geuren ervaren in onze parfumerie of shop ze online in onze webshop!