MYSC Christmas party look!

MYSC Christmas party look!

Bent u al klaar voor de feestdagen? Dankzij de onderstaande producten is uw Christmas look compleet! It's time to celebrate!

Laat niet alleen uw gezicht, maar ook uw lichaam en haar schitteren deze feestdagen met de Guarlain Souffle D’Or De Shalimar Perfumed Iridescent Body and Hair Powder. Naast een prachtige gouden glitter beschikt de spray ook over een heerlijke subtiele geur van vanilla, bergamot en oranje bloesem! 
 

Bij een prachtige, feestelijke look kan de blush natuurlijk niet ontbreken! Zorg voor een frisse oogopslag met de Sisley Orchidée blush! Breng de blush subtiel aan op uw wangen en de feestdagen kunnen beginnen!
 

Last van kerst-stress? Creëer een uitgeruste look met La Prairie Skin Caviar concealer en foundation! Deze concealer en foundation camoufleert donkere kringen en zorgt ook voor versteviging van de huid dankzij het kaviaarextract wat in dit product verwerkt is. Dit prachtige product zorgt voor een natuurlijk uitziende perfectie! 

Naast deze drie prachtige producten hebben we bij MYSC Parfumerie een ruime collectie om uw kerstlook compleet te maken! Kom snel langs en laat u informeren door één van onze adviseurs!