MORE NEW BRANDS

MORE NEW BRANDS

We hebben niet gelogen toen we zeiden dat we naast onze nieuwe store nog meer nieuwe beauty items voor jullie zouden scoren. We zijn namelijk helemaal (niet echt natuurlijk) naar het einde van de wereld, Australië geweest om de beste huidverzorgings producten voor jullie te halen. Grown Algemist maakt gebruik van de nieuwe generatie biologische huidverzorgingslijn die gebruik maakt van natuurlijke technologieën om de anti-agingverzorging van huid en het lichaam radicaal aan te pakken. Grow Alchemist is geheel vegan en werkt alleen met de allerbeste cosmeticaspecialisten uit Londen, Parijs en Australië. 

De strakke en minimalistische vormgeving is on-trend. Beautyjournalisten en celebs zijn er dol op. Want deze verfijnde producten met botanische ingrediënten en krachtige natuurlijke extracten doen exact wat ze beloven. 

Als dat nog niet genoeg is, hebben we ook een eindeloos liefdesverhaal om bij weg te smelten! Philly & Phil, gebaseerd op het dagboek van hun persoonlijke liefdesverhaal. Het verhaal van de twee komt tot uitdrukking in "The Essences of Love" van het gezamenlijke parfummerk Philly & Phill. De geurcreaties van Philly & Phill zijn een eerbetoon aan de liefde en haar facetten. Elke geur vertegenwoordigt een speciale plaats en een moment van hun ontmoeting, waarvan de essentie en de inherente spreuk zijn vastgelegd in een fles. 

Shop deze essences of Love collectie die waardevolle herinneringen en gevoelens hebben vertaald in fijne geuren nu online & instore.