Mon Guerlain geïnspireerd op Angelina Jolie!

Mon Guerlain geïnspireerd op Angelina Jolie!

Nieuw bij MYSC Parfumerie: 'Mon Guerlain'. Een parfum geïnspireerd op Angelina Jolie. De geur staat voor de vrouw van nu: een sterke, zelfstandige vrouw! 

'Mijn onzichtbare tatoeage, mijn parfum, Mon Guerlain.' 

 

De geur 'Mon Guerlain'.

Maak kennis met de prachtige, stralende, sensuele geur van de 'Mon Guerlain'. Een geur die past alle vrouwen van nu. De frisse oriëntaalse geur maakt de uitzonderlijke grondstoffen subliem:

Carla lavendel, een uitzonderlijke soort die wordt geteeld in de Provence, contrasteert met de sensuele en omhullende Tahitiaanse vanille die haar gedurfd en fris maakt. Arabische jasmijn, die vroeg in de ochtend wordt geplukt, maakt het parfum Mon Guerlain geheel verfijnd. Het sandelhout geeft het nieuwe parfum van Guerlain kracht en behoudt zijn mysterie.

Mon Guerlain - Sambac Jasmine Mon Guerlain - Album Sandalwood Mon Guerlain - Vanilla Tahitensis


De flacon van 'Mon Guerlain'.

De flacon van 'Mon Guerlain' is  geinspireerd op de iconsche flacon van het Guerlain huis. De dop heeft de vorm van 4 lobben (zie onderstaande afbeelding) Vervolgens is deze geslepen als een diamant met een prachtige gouden accent, wat getuigt van uniek ouderwets vakmanschap. Wilt u meer weten over de flacon van Guerlain? Bekijk dan hier een inspirerende video over het productieproces van deze flacon! 

 

Angelina Jolie

De geur is geïnspireerd op Angelina Jolie. Angelina wordt gezien als de vrouw van nu. Een stralende vrouw die sterk in haar schoenen staat! Bekijk hier de video met Angelina Jolie.

De 'Mon Guerlain' collectie.

Mon Guerlain Parfum is verkrijgbaar in 30, 50 en 100 ml. Verder is er ook nog een heerlijk ruikende showergel en een verzorgende bodylotion te verkrijgen bij MYSC Parfumerie!