Molecuul geuren: een unieke geurbeleving

Molecuul geuren: een unieke geurbeleving

 

Wat hebben Escentric Molecules, 27 87 Perfumes, Juliette Has a Gun - Not a Perfume, Philly & Phill - Easy For Ecstasy en Jusbox Cheeky Smile met elkaar gemeen? Het zijn allemaal moleculaire geuren. Benieuwd wat dat inhoudt? De beauty experts van MYSC nemen je mee in de wereld van moleculaire geuren.

 

Wat zijn moleculaire geuren?

Waar traditionele geuren zijn opgebouwd met behulp van natuurlijke ingrediënten zoals bloemen en kruiden, bestaan moleculaire geuren uit synthetische moleculen. 

Deze moleculen zijn niet in de natuur te vinden en zorgen voor een unieke geurbeleving. Daarnaast past het molecuul zich aan, aan de persoonlijke lichaamsgeur. Hierdoor ruikt de geur bij iedere drager anders. 

Maar moleculaire geuren hebben meer voordelen dan de unieke geur. Zo zijn het hypoallergene geuren, waardoor ze geschikt zijn voor de gevoelige huid. Daarnaast blijft de geur lang hangen en zijn de meeste varianten unisex. 

We nemen je mee in de bekendste moleculaire geuren. 
 

Escentric Molecules

Escentric Molecules is bij vele geen onbekende. Het is het veruit bekendste merk met moleculaire geuren. De geuren van Escentric Molecules zijn fascinerend en verslavend tegelijk. Door het gebruik van moleculen, smelt de geur samen met jouw lichaamsgeur, maar kun je het bijvoorbeeld ook combineren met een ander parfum. Zo creëer je een uniek parfum die ook bij anderen anders ruikt. 

Eén van de meest bekende geuren van Escentric Molecules is Molecule 01. Molecule 01 bestaat volledig uit het Iso E Super molecuul. Daarom kunnen we Molecule 01 eigenlijk niet een eau de toilette of eau de parfum noemen. It’s one of a kind.

 

27 87 Perfumes

27 87 Perfumes is een exclusief, hoogwaardig parfummerk. De kwalitatieve ingrediënten, exclusieve verkooppunten en minimalistische uitstraling maken het merk bijzonder. 

Bij de ontwikkeling van de parfum combineert 27 87 Perfumes synthetische moleculen met onverwachte geurcombinaties. Dankzij de moleculen krijgen de parfums unieke geurprofielen die niet terug te vinden zijn in de traditionele geurfamilies. 

De populairste molecuul geur van 27 87 Perfumes is ‘27 87 Genetic Bliss’. Een houtachtige geur die zich samenvoegt met de persoonlijke lichaamsgeur. 

 

Juliette Has A Gun - Not A Perfume

Zoals de naam al doet vermoeden, bestaat Not A Perfume van Juliette Has A Gun niet uit parfum. De geur bestaat volledig uit het molecuul Ambroxan, een molecuul dat veelal wordt gebruikt in geuren om een bijzondere houtige, musk-achtige geur te creëren. 

 

Jusbox - Cheeky Smile

Jusbox’s Cheeky Smile is een eerbetoon aan de Acid House muziekstroming. De geur bestaat uit een moleculaire cocktail van de geurnoten: Iso E Super molecuul, Ambroxan, Amber Extreme en Cashmeran. De hypnotiserende geur is verpakt in een fluorescerende flacon, die licht geeft in het donker. 

 

Philly & Phill - Easy For Ecstacy

Easy For Ecstasy van Philly & Phill is een geur die zich langzaam uitvouwt en opbouwt. Het parfum is als liefde: hij begint zacht en muskusachtig en krijgt diepte dankzij noten van Amber en Cederhout. Door de combinatie van witte muskus en synthetische moleculen is het een herkenbare maar uniek parfum. 

 

Benieuwd welke moleculaire geur bij jou past? Bezoek de MYSC parfumerie in Rotterdam of de MYSC parfumerie in Rhoon. Onze beauty experts staan voor je klaar.