Mix & Match een unieke Guerlain Rouge G Lipstick

Mix & Match een unieke Guerlain Rouge G Lipstick

Guerlain presenteert weer een onweerstaanbare collectie Rouge G De Guerlain: De spraakmakende lipstik van dit moment! Rouge G De Guerlain geeft je de mogelijkheid om je eigen unieke lipstick samen te stellen. De nieuwe collectie bevat 30 prachtige kleuren en 15 exclusieve covers. Kies je favoriete lipstick-kleur en je favoriete case en stel dé lipstick samen die bij je past!

Bekijk de onderstaande video en ontdek de magie van de nieuwe Guerlain Rouge G Lipstick!

 

Rouge G De Guerlain Lipstick

Guerlain heeft haar eerste custom made lippenstift met een dubbele spiegel uitgevonden: Rouge G de Guerlain. Deze lipstick is te verkrijgen in prachtige intense kleuren en is tevens een lipverzorging met een prachtige juweelformule. Verrijkt met op planten gebaseerde polymeren en microkristallen van sylver met een reflecterend vermogen, is de glans van deze lipsticks onweerstaanbaar. De lippen worden direct gevoed dankzij de jojoba- en mango boter. De lipstick camoufleert de lippen in een intense en heldere langdurige kleur. De ingrediënten hyaluronzuur en gugul-hars helpen om de lippen glad te maken en op te vullen.
 

De Rouge G De Guerlain is verkrijgbaar in prachtige kleuren voor iedere gelegenheid!


Guerlain geeft je de mogelijkheid je stijl op je lipstick te laten aansluiten, waarbij je kunt kiezen uit een breed scala aan kleuren cases, van de meest nude tinten tot de meest extravagante kleuren, om aan al je wensen te voldoen.
 

Kies je kleur lipstick en kleur case en creëer je eigen unieke lipstick!