Make it cozy during easter

Make it cozy during easter

Dit jaar moeten we Pasen thuis vieren, maar ook dat kan je zo gezellig maken als je zelf wilt. Misschien ga je normaal gesproken een rondje wandelen in het bos of ga je juist op bezoek bij familie. Helaas is dat nu niet mogelijk, maar met deze heerlijke geurkaarsen creëer je een cozy Easter at home en ziet je gedekte tafel er ook nog is super uit! Maak het zo gezellig mogelijk met de mensen om je heen. Wij helpen je graag om het zo knus mogelijk te maken en jou toch het perfecte paasgevoel te geven. Een leuke tip: organiseer voor jouw gezin een paasbrunch en kleed de tafel mooi en leuk aan met de geurkaarsen die wij met zorg voor jou hebben geselecteerd! Hierbij gaan deze kaarsen jou helpen om zo het warme gevoel van Pasen te creëren. Wij hebben de lekkerste geurkaarsen voor jou op een rijtje gezet.

Cire Trundon Salta is een heerlijke geurende luxe kaars van het merk Cire Trudon. Deze geurkaars heeft de geurnoten van Verbena, Roze Grapefruit en Hyacint. Cire Trudon Salta zorgt voor een heerlijke geur voor door het hele huis.

Bvlgari Eau Parfumée The Bleu Candle is een prachtig handgemaakte geurkaars, geparfumeerd met de luchtige Eau de Parfumée au Thé Bleu geurnoten.  Deze kaars is een elegante uitdrukking van zintuigelijk plezier, die een sfeer van wellness creëert in elke ruimte. Perfect om rust, ontspanning en gezelligheid in elke ruimte in huis te krijgen. Combineer de verschillende groottes van de kaarsen met elkaar.

Zorg voor glans en levendigheid met de Linari Luce Geurkaars. Deze geurkaars heeft een zachte geur van bergamot en jasmijn en is geaccentueerd met muskus en cederhout. De kaars zit is prachtig omhuld in een warm goud flacon en staat dus supermooi op tafel tijdens de paasdagen. Zo zorg je er niet alleen voor dat het er prachtig uitziet in huis, maar ook nog eens superlekker ruikt. De geur Luce van Linari is ook beschikbaar als Roomspray en Diffuser. Zo kan je door heel het huis genieten van deze geur.  

Deze prachtige geurkaars Acqua di Parma Lavanda Geurkaars is volledig met de hand gemaakt en heeft verfijnde decoratie zoals edelstenen en natuurlijke elementen die in de wax zijn verwerkt. Deze geurkaars geeft een heerlijke lavendelgeur af en brengt de lente zeker in huis. Acqua di Parma heeft nog veel meer heerlijke geurkaarsendiffusers en roomsprays. Kies een geur die voor jou het perfecte paasgevoel naar boven haalt. 

Wij hopen dat er een perfecte geurkaars voor bij jou in huis bij zit, zodat je het beste uit deze paasdagen kan halen. Wil je nou iemand een cadeautje geven rond deze tijd, gewoon omdat je aan iemand denkt of omdat deze persoon er met Pasen nu niet bij kan zijn? Onze beautyexperts hebben hieronder wat cadeautips om aan die persoon te geven, zodat je kan laten zien dat je aan hem/haar denkt. Pasen vier je met elkaar en dat kan op verschillende manieren. 

Happy cozy Easter at home! 

Liefs, 

Team MYSC