Love your body!

Love your body!

New year, fresh start! Een goede start is het halve werk. Gelukkig hebben we bij MYSC Parfumerie een aantal effectieve behandelingen die je daarbij een handje helpen! Deze zetten we nu hier op een rijtje!      

- Perricone instant detox Treatment 

Deze behandeling is perfect voor een nieuwe start in het nieuwe jaar. Begin met een Detox behandeling van Perricone waardoor je het lichaam even goed kunt ontgiften. Deze behandeling bestaat uit een aantal verschillende onderdelen. Na een grondige reiniging wordt de huid uitgebreid nagekeken op oneffenheden. Verder wordt het ontgiften van de huid gestimuleerd dankzij een intensieve bindweefselmassage. Vervolgens wordt er een diep reinigend masker aangebracht, die de huid wederom een extra boost geeft! Natuurlijk wordt de huid tijdens en na de behandeling uitgebreid verzorgd met behulp van hoogwaardige professionele producten. 

- Detox your Body Treatment

Feestmaand weer achter de rug? Dan is het tijd voor Detox your Body Treatment! De ideale oplossing om uw benen weer in optimale conditie te krijgen! De Detox your Body Treatment kuur bestaat uit 6 behandelingen van 45 minuten, 2 keer of 1 keer in de week. Binnen 3 of 6 weken gladde en strakke benen? Dat kan! Middels een intensieve bindweefsel massage gecombineerd met lymphedrainage massage therapie worden direct alle afvalstoffen afgevoerd en wordt vet afgebroken.

- La Colline Lift & Light

Het jaar beginnen met een stralende, frisse huid? Ga dan voor de behandeling La Colline Lift & Light! Deze behandelingen wordt uitgevoerd met behulp van de nieuwste behandelmethode om de doffe en vermoeide huid maximaal op te peppen! Speciale massagetechnieken zorgen voor een goede doorbloeding en een stevige huid. Ook dankzij stevige bindweefselgrepen krijg je een ultieme huidstimulatie met als resultaat een heldere, egale en gelifte huidtextuur. Deze behandeling is inclusief epileren van de wenkbrauwen. 

Nieuwsgierig naar alle behandelingen van MYSC Beautysalon? Klik dan -hier- voor een overzicht!

Dagelijkse verzorging!

Naast de behandelingen is er ook een goede verzorging nodig. Blijf in shape dankzij de Sepai Tune It Body Primer en Sepai Tune It V6 2 Cellulite. De Body Primer is een hydraterende bodylotion die beschermd de huid tegen vochtverlies. In combinatie met de Sepai Tune It V6 2 Cellulite heeft de primer een effectieve werking op de versteviging van de huid en tegen cellulite!

Eventjes helemaal ontspannen en je huid optimaal hydrateren? Kies dan voor de Cellular Energizing Body Spray van La Prairie! Verleen Geniet van aromatherapeutische geuroliën van robijnrood grapefruit, kardemom en verbena die een verkwikkende ervaring biedt aan lichaam en geest, evenals een onzichtbare sluier van lichte hydratatie. Lichaams huidvernieuwing, die uw stress wegsprayt.