Let’s turn blue Monday in a happy Monday

Let’s turn blue Monday in a happy Monday

De derde maandag Januari is het Blue Monday, zogezegd de meest deprimerende dag van het jaar. Maar niet voor jou! Wij zorgen ervoor dat het een gezellige maandag wordt want met deze producten krijg je een goed en zonnig humeur, zelfs op de donkerste dag van het jaar.
 

Citrus voor een vrolijk humeur

Januari lijkt eeuwig te duren en de lente duurt ook nog even. De oplossing? Een geur met verkwikkende citrus extracten. Citrus heeft een positief effect op je humeur. Waarschijnlijk ook omdat die heerlijk prikkelende, frisse geur je onmiddellijk doet denken aan vakantie.
 
Ga dan voor Bergamot van Miller Harris. Deze prachtige citrus geur zorgt niet alleen voor verkwikking maar je wordt ook nog eens vrolijk van de zonnige uitstraling van de flacon.  
 

Bruin zonder zon

Het is gewoon zo dat als je kleurtje hebt, alles toch net iets leuker staat. Nu raden wij de zonnebank niet aan. Hoe word je dan wél gezond bruin in de winter? Met Marc Inbane! Zij tillen de wereld van zelfbruiner naar een geheel nieuw niveau met hun innovatieve huidverzorgingsoplossingen zonder schadelijke Uv-straling.
 
Marc Inbane Perle De Soleil Tanning Drops is de perfecte oplossing voor zelfbruining op maat. Met deze druppels kan naar ieders wens een mooie, gezonde teint worden gecreëerd tijdens de bestaande huidverzorgingsroutine. De druppels kunnen eenvoudig met elke dagcrème, bodylotion of zonnebrandcrème worden gemengd om een op maat gemaakte en natuurlijk ogende teint te creëren.
 

Jasmijn voor minder stress

Jasmijn stimuleert de betagolven in je hersenen. Je concentratie zal omhoogschieten! Kies een geur met een jasmijn en jouw Blue Monday kan zomaar eens de beste dag van de week kunnen worden!

Chocola maakt gelukkig

Chocolade bevat stoffen zoals theobromine, pherylethylamine en serotonine. Het geeft niet als je ze niet kunt uitspreken, het belangrijkste om te onthouden is dat ze je een gelukzalig gevoel geven.
 
Montale Chocolate Greedy zorgt dan ook dat jij je dag vol geluk zal beginnen. Plus, het is de enige chocolade die je onbeperkt kunt gebruiken zonder aan te komen ;-).
 

Boost your mood

Een spannende dag, een uitbundig diner waardoor je je wilt verstoppen onder een kasjmieren deken. Maar met de Evening Boost van Yvra komen je geest en lichaam weer tot leven met een uiterst comfortabele geur die je stemming weer doet opleven.
 
Japans onderzoek heeft al lang aangetoond dat de reukzin een belangrijke rol speelt bij de fysiologische effecten van stemming, stress, welzijn en werkvermogen.
 
Together we turn Blue Monday into Yellow Monday