La Prairie nu verkrijgbaar bij MYSC Parfumerie!

La Prairie nu verkrijgbaar bij MYSC Parfumerie!

Groot nieuws! Sinds kort is La Prairie verkrijgbaar bij MYSC Parfumerie. 7 December was de Grand Opening met champagne en kaviaar, maar ook online zijn de producten nu verkrijgbaar!

In een zoektocht naar tijdloze schoonheid en oneindige luxe, gaat La Prairie verder dan gewone huidverzorging door veroudering daar aan te pakken waar het begint. De uitzonderlijke cellulaire crèmes, serums, behandelingen en collecties presteren allemaal met ongeëvenaarde verfijning en resultaten. Deze toewijding aan uitzonderlijke huidverzorgingsbehandelingen heeft La Prairie tot keuze gemaakt van de werelds meest veeleisende vrouwen.

Ervaar de belofte van tijdloze schoonheid.

La Prairie staat bekend om de kenmerkende verouderingstrotserende wetenschap. La Prairie richt zich op de huid van binnenuit en werkt met prachtige luxe ingrediënten zoals goud, kaviaar en platina!

La Prairie heeft veel verschillende collecties. Iedere collectie heeft een ander doel voor ogen. Bekijk snel de collectie en welke collectie u het meeste aanspreekt!

De collecties van La Prairie:

The Platinum collection:
Bij de Platinum collection wordt er gebruik gemaakt van platina van een verre ster. Dit is één van de zeldzaamste grondstoffen van de aarde! Platina verjongt de huid en transformeerd alle zichbare tekenen van veroudering. 

The Skin Caviar collection:
De Caviar collectie van La Prairie maakt gebruik van zuivere kaviaarextracten. Deze kaviaarextracten ondersteunt de contouren van het gezicht en zorgt voor zichtbare elasticiteit en een egale teint. De Caviar collection zorgt voor een satijnen gladheid en verstevigd de huid. 

The Radiance collection:
De zeldzame goudingrediënten in deze Radiance collection van La Prairie perfectioneren de huid en zorgen voor een prachtige teint en uitstraling. Dankzij het goud wat verwerkt is in deze collectie, krijgt de huid direct en op lange termijn haar jeugdige uitstraling terug!

Naast deze drie collecties van La Prairie zijn er ook nog 5 andere collecties verkrijgbaar van La Prairie. Ontdek deze collecties bij MYSC Parfumerie of in onze webshop.
Onspan en geniet van uiterst luxueuze producten van La Prairie!

Onze adviseurs staan in onze parfumerie altijd voor u klaar. Mocht u vragen hebben over La Prairie, neem dan contact met ons op via 010 501 15 41.