Kilian - top 12

Kilian - top 12

Geboren in één van Frankrijks meest illustere dynastieën in fijne likeuren, vertaalt Kilian Hennessy de gevoeligheid en visie die hij van zijn voorouders heeft geërfd naar het rijk van parfum. Kilian gaat voor ultieme luxe en doet dat met bijzondere creaties van de hoogste kwaliteit. De prachtige flacons zijn navulbaar, want echte luxe mag eeuwig duren.
 
In deze blog laten we kennis maken met de verschillende parfumlijnen binnen Kilian. Are you ready?
 

1. Kilian Love Don't Be Shy Eau de Parfum

De onschuld van een eerste liefde maakt zich bekend met sappige kamperfoelie en fluwelige roos die zacht geaaid worden door het zoete van het weelderige marshmallow suikerakkoord, dat het verlangen naar nieuwe liefde bevredigt. Een warme basis van amber geeft een pulserend vleugje sensualiteit, en suggereert de mogelijkheid dat er op korte termijn kennisgemaakt zal worden met een nieuwe ziel, zowel vanbinnen als vanbuiten.
 
Parfumnoten: Neroli, Oranjebloesem, Marshmallow
 

2. Kilian Angels Share Eau de Parfum

Dit parfum is Kilian Hennessy's meest persoonlijke geurcreatie tot nu toe, geïnspireerd op zijn achtste generatie Hennessy savoir-faire in de cognacindustrie.
Het parfum gaat diep in de gedachten en het geheugen van de stichter, en in zijn meest mysterieuze dimensie: ""la part des anges"".

Zoals een Meester Parfumeur die akkoorden en essences in een parfum bewerkt, zo combineert een Meester Blender de eaux-de-vie in perfecte proporties voor een uitzonderlijke cognac. Angels' Share bevat de essentie van Cognac afgeleid van de drank om het een natuurlijke karamelkleur te geven. De opening met cognacolie, op een mengeling van eik absolu, kaneelessence en tonkaboon absolu, terwijl de langdurige noten van sandelhout, praline en vanille zorgen voor een heerlijke afdronk, een zeldzaam brouwsel dat alleen engelen zouden mogen ervaren.

Parfumnoten: Cognac, hazelnoot en eikenhout
 

3. Kilian Good Girl Gone Bad Eau de Parfum

De onbevangen Good Girl Gone Bad by KILIAN bevindt zich in een weelderige wervelwind van bloemen in de tuin van goed en kwaad.
 
Half-onschuldig, half-voluptueus, het abrikooskleurige osmanthus absolute, oranjebloesem en absolute van meiroos die de geur openen, worden gedragen door de ultieme verleidster: een explosie van de drie sirenen onder de bloemen: tuberoos absolute, jasmijn en narcis.
 
Parfumnoten: Oranjebloesem, Osmanthus, Tuberoos
 

4. Kilian Black Phantom Eau de Parfum

Op onstuimige zeeën trotseert een piratenschip op doorvaart de zwarte wateren en verdwijnt vervolgens op mysterieuze wijze. Black Phantom ""Memento Mori"" onthult zijn verborgen schatten in golven aan de nieuwsgierige neus.
 
Een rumakkoord van Martinique, verwant aan 'piratenwater', versterkt de geur van sterke koffie in het hart, in evenwicht gebracht met vetiver essence. Een dodelijke snuf cyanideakkoord verbergt zich dreigend, zoals de glimlach van de dood zelf. Glimlach terug want suikerriet en donker, romig sandelhout garanderen een uitdagende reis met een zoete beloning.
 
Parfumnoten: Rum, Koffie, Cyanide
 

5. Kilian Sacred Wood Eau de Parfum

In deze nieuwe muskusgeur ontmoet het bruisende van aldehyde een trio van sprankelende rozen - Damascenaroos, roos super essence uit Turkije en geranium uit Madagaskar. In het hart worden de bloemige noten versterkt door viooltjesblaadjes uit Marokko. Ambrette absolue versterkt deze noten en stuurt een rilling van frisheid door de zintuigen, die zich wonderwel vermengt met de sensuele toets van de geur die wordt geboden door sandelhoutnoten.
 
Parfumnoten: Roos absolu, Viooltjesblad, Sandelhout
 

6. Kilian Rolling In Love Eau de Parfum

Rolling in Love is een ‘musc de peau’, die het gevoel vangt van zo ongelooflijk verliefd zijn dat het bijna ""onder de huid lijkt te kruipen"".
 
Parfumnoten: Amandelmelk, Iris en Muskus.
 

7. Kilian Apple Brandy Eau de Parfum

Deze frisse opening van Apple Brandy on the Rocks ontvouwt zich in de kernpersoonlijkheid van het parfum: een kenmerkend appelbrandy-akkoord, waarin een frisse fruitige mix harmonieert met brandy - gecreëerd met noten van rum voor het drankaspect, mos en vanille.
 
Geurnoten: Bergamot, ananas en kardemon
 

8. Kilian Intoxicated Eau de Parfum Refill

Onverklaarbaar verslavend, bedwelmende, verboden verlangens als een kop sterke Turkse koffie met een laagje groene kardemom -zowel een olie als een absolute- die het verslavende van deze stimulerende substantie verdubbelt. Warmte stijgt als stoom op, met kruidige kaneel en hallucinerend nootmuskaat. In de basis, als op de bodem van een porseleinen mok, drijft de gekristalliseerde zoetheid van gekarameliseerde suiker.
 
Geurnoten: kardemom, nootmuskaat, kaneel, koffie.
 

9. Kilian Moonlight In Heaven Eau de Parfum

Moonlight in Heaven van Kilian is een exotisch parfum dat zowel uniek is, als vertrouwd. Als een betoverende lichtstraal in de nacht opent een citrusduo van citroen en grapefruit. Deze olfactieve verwennerij onthult volgens een zoet kokos- en melkachtig rijstaroma, opgefrist door sappige mango-accenten, terwijl de geur van tonkaboon de delicate vetiver omhult. Moonlight in Heaven lijkt een onschuldige geur, maar verleid je stiekem om de deuren naar het verboden paradijs te openen.
 

10. Kilian Straight To Heaven Eau de Parfum

Momenten van extase omhullen de zintuigen met Straight to Heaven, witte kristallen.
 
Smeulend met een verslavende sensualiteit, een brandende splash rijke, donkere rum definieert de opening, het zoete gourmandakkoord wordt verzacht door romige vanille en gedroogd fruit. Kruidige patchoeli mengt tot slot goed met de frisse, bosachtige geur van cederhout, en brengt de geur uiteindelijk in een dierlijke harmonie.
 
Parfumnoten: Patchoeli, Nootmuskaat, Cederhout
 

11. Kilian Vodka On The Rocks Eau de Parfum

Dat verfrissend gevoel van een ijsgekoeld glas wodka.
 
Ijs breekt onder de druk van een stroom zijdeachtige, heldere vloeistof, bij de eerste kennismaking een diepe nieuwsgierigheid opwekkend naar de samengestelde smaak van frisse kruiden zoals kardemom en koriander plus aldehyde.
 
Vodka on the Rocks is als de bevroren stoom die opstijgt uit een transparante cocktailshaker vol ijsblokjes. Een bitter rabarber akkoord, een vleugje heldere roos en Lelietjes-van-Dalen versmelten met een bedwelmende, leerachtige ondertoon van sandelhout en eikenmos.
 
Parfumnoten: Aldehyde, Kardemom, Eikenmos
 

12. Kilian L'Heure Verte by Kilian Eau de Parfum

Met L’Heure Verte brengt Kilian een ode aan Parijs. L'Heure Verte opent mry Absint essence en geeft een onmiddellijke hoofdwending in een nostalgisch hart van viooltjesblad en zoethoutwortel absolue. De dry-down articuleert een uniek en precies gekozen facet van patchoeli dat overal in doorklinkt, en vloeit over in een trio van aardse houtsoorten samen met vetiver en sandelhout.
 
Parfumnoten: Absint, Viooltjesblad en Patchouli
 
Fun fact: echte luxe gaat een leven lang mee en daarom zijn alle Kilian-parfums eenvoudig bij te vullen. Elke geur is verkrijgbaar in een navulbare verpakking van 50 ml.
 
Enjoy Kilian at MYSC!