Hoe overleef ik 25 dagen zonder kapper?

Hoe overleef ik 25 dagen zonder kapper?

Waarschijnlijk kunnen we allemaal wel een kappersbeurt gebruiken één dezer dagen. Onze beauty specialisten hebben daarom ook nu weer hun best gedaan om zonder bad hair day deze quarantaine te verslaan.
 
In plaats van of juist na je conditioner en na je shampoo kun je gebruik maken van haarmaskers en serums. Deze geven je haar net die extra verzorging die het nodig heeft.
 
Zeg maar dag tegen je doffe haarkleur met Leonor Greyl Soin Repigmentant. De conditioner is gemaakt met 96% natuurlijke ingrediënten en voedt het haar terwijl subtiele highlights worden toegevoegd.
 
Gebruik
Na het wassen met shampoo, op handdoekdroog haar, het product van de hoofdhuid tot de uiteinden bewerken. Laat ongeveer 3 tot 5 minuten daarna grondig uitspoelen.
 
Serum tegen het versterken van het haar
Balmain Overnight Repair Serum is een luxueus rijk haarserum voor een intensieve herstellende behandeling voor het haar. De geconcentreerde formule herstelt en versterkt het haar. Er kunnen allerlei oorzaken zijn waardoor je tijdelijk meer haren verliest dan normaal. Veel vrouwen merken het bij de wisseling van seizoenen, maar ook stress, medicijngebruik of een gebrek aan vitamines kan de oorzaak zijn. Om de haaruitval te vertragen kun je Sisley Revitalizing Fortifying Serum for the Scalp dagelijks gebruiken als kuurtje van een maand. Dit versterkend serum helpt de haarwortels stevig te verankeren in de haarzakjes.
 
Van A tot Z
Verzorg je haar tot (letterlijk) in de puntjes met Philip B Forever Shine Deluxe Travel Set. We mogen nu wel niet de deur uit maar we maken er gewoon een ‘all-in-one home kit’ van. Vefris, hydrateer, versterk en bescherm! Met dit mooie set ben je voorzien met alles wat het haar nodig heeft. Balmain komt met een limited edition cosmetic bag, Balmain Limited Edition blue/white Cosmetic Bag is wederom geïnspireerd op de Balmain Summer Collection van de catwalk en is gevuld met Moisturizing shampoo, conditioner en nagellak!
 
Haal je kapper in huis met Color Wow Root Cover Up. Color Wow Root Cover Up is een tijdelijke haarkleuring in poedervorm waarmee je je uitgroei binnen no- time bijwerkt. De mineraalpoeder werkt als make-up op de aanzet van het haar en mengt zich direct met de eigen haarkleur, de poeder is gemakkelijk aan te brengen op droog haar. Je uitgroei en/of grijze haren verdwijnen direct.
 
Doei vettig haar
Droogshampoo is een geschenk uit de hemel. Het verbergt vettig haar, het geeft meer volume én het zorgt ervoor dat we ons haar minder vaak hoeven te wassen. Moet je snel die ene boodschap in huis hebben of ben je toch als enige op kantoor en je hebt geen zin om je haar te wassen? Dan is de dry shampoo foam van OUAI de juiste oplossing!  Ouai Dry Shampoo Foam schiet je te hulp als een 'normale' droogshampoo niet genoeg is. De foam zorgt voor direct meer folume en laat vet haar direct verdwijnen. 
 
Heel veel plezier en geniet van deze heerlijke producten! 
 
Lots of love,
 
MYSC