HI ANIMAL LOVER

HI ANIMAL LOVER

Zondag 4 oktober is het Dierendag en ook de merken die wij verkopen dragen hun steentje bij aan dit fenomeen. Zo wordt in vegan cosmetica helemaal geen gebruik gemaakt van dierlijke producten en worden deze producten ook niet op dieren getest. 

Wij hebben hieronder voor jullie een aantal mooie en vooral heerlijke vegan merken geselecteerd. 

 

  

Marie Stelle Maris

Een Nederlands body & lifestyle merk dat ervan overtuigd is dat iedereen in de wereld toegang tot schoon drinkwater behoort te hebben. Doordat wij deze natuurlijk verzorgingsproducten aanbieden dragen wij en jullie bij aan schoondrinkwater wereldwijd. Marie-Stella-Maris vindt dat de huid schone producten verdient. Dit betekent dat alle body en skin care producten bestaan uit bijna 100% natuurlijke ingrediënten.

 

 

Perricone

Dr. Perricone is een vooraanstaande dermatoloog die wordt gezien als de grondlegger van de ontstekingstheorie van veroudering in de huid. De Cold Plasma Plus+ Hand Therapy verstevigt, verzacht en verbetert het aanzien van de dunne en tere handhuid, die is aangetast door het veelvuldig handen wassen. Hij zorgt snel voor intense hydratatie en vermindert zonnevlekjes, adertjes en verkleuringen en is ook nog is geheel vegan!

 

Coola

De kern va Coola: Laten we ons een bewust zijn van wat de zon met de huid doet en eens goed beseffen wat we op onze huid smeren en wat de daarbij behorende gevolgen kunnen zijn. Coola Suncare gebruikt nooit paba, parabenen, petroleum of ftalaten en is daardoor dus ook voor de meest gevoelige en lichte huid geschikt waardoor de bruining langer, intenser en beschermender gerealiseerd wordt.

 

 

 

Grown Alchemist

Dit Australische vegan proof merk is één van de laatst innovatie merken met een plantaardige message naar de wereld. Grown Alchemist maakt onder andere gebruik van superfoods in hun producten zoals, Açai bessen, antioxidanten en gojibessen. Grown Alchemist werkt met een trots team cosmetische scheikundigen gevestigd in Londen, Parijs en Australië, die elk onophoudelijk spoor naar perfecte formules om de structuur en uitstraling van je huid te verbeteren onderzoeken.

 

 

Pixi

Meet our new Pixi family members, de Clarity collectie voor een clear skin! Naast dat de lijn vegan is zorgen deze nieuwe skintreats ook nog eens dat je poriën worden vermindert en je imperfecties verdwijnen. Deze Clarity Collectie bestaat uit vier nieuwe producten: Clarity Cleanser, Clarity Tonic, Clarity Concentrate en Clarity Lotion en zijn op basis van salicylzuur, wat zorgt voor een gezondere, helderdere teint en uitstraling. Naast salicylzuur bevatten deze skintreats krachtige glycol- en melkzuren om de onzuivere huid te verhelderen, te reinigen en in balans te brengen. Probiotica en kalmerende Aloë vera zorgen voor extra hydratatie en bescherming.

 

 

 

Denise Roobol

Een ontwerpster uit Rotterdam met de visie 'dieren hoeven niet te lijden voor het maken mooie tassen en accessoires' en gebruikt daardoor alleen hoge kwaliteit vegan materialen. Door gebruik te maken van dit nieuwe materiaal, moedigt ze anderen aan om te laten zien dat het zeker mogelijk is om zowel fashionable als vegan producten te hebben. Al haar producten zijn PETA-approved en haar vegan collectie is bij ons in de parfumerie te bewonderen in Rhoon & Rotterdam.