Goodbye cellulite and hello sexy legs

Goodbye cellulite and hello sexy legs

Je bent heus niet de enige die last heeft van cellulite. Namelijk 90% van de vrouwen heeft het in meer of mindere mate. Het maakt echt niet uit of je wat voller of heel slank bent want cellulite heeft niks te maken met gewicht.
 
WAT IS CELLULITE?
Cellulite komt meestal voor op de buik, benen en billen, maar ook op de armen. Het wordt veroorzaakt door veranderingen in de vetcellen en de onderhuidse bindweefsels: sommige vetcellen worden groter, waardoor ze het weefsel op sommige plaatsen onder de huid omhoogduwen. Het gevolg is de welbekende, sinaasappelhuid.
 
Wat doe je tegen cellulite?
Het wil niet zeggen doordat bijna elke vrouw het krijgt dat je niets kunt doen. Wij waarschuwen je alvast, je hebt er wel wat geduld en doorzettingsvermogen voor nodig. Cellulite verdwijnt helaas niet in een weekje, daar is een gezonde lifestyle voor nodig.
 
Dit zijn onze beste tips:
1) Eet zo gezond mogelijk. Probeer vet, zout en suiker zoveel mogelijk te laten staan. Die zorgen niet alleen voor extra vetopslag in de vetcellen, maar ook dat vocht wordt vastgehouden in het onderhuidse weefsel.
2) Drink minimaal twee liter water per dag. Water zorgt ervoor dat afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden.
3 )Chronische stress verhoogt de hoeveelheid cortisol in je bloed en vermindert de hoeveelheid testosteron. Je hormoonhuishouding raakt dus uit balans en dat kan cellulite verergeren. Wat dacht je van lekker ontspannen in je eigen badkamer met Aromatherapy De-Stress Mind Bath & Shower Oil of Clarins Relax Bath & Shower Concentrate.
4) Om die huidconditie verder te verbeteren, zijn dagelijkse massages aan te raden. Dit kun je doen de COUCOU Cupping Kit. Daarmee stimuleer je de microcirculatie en help je het vastgehouden vocht af te voeren. Liever niet zelf aan de slag? Plan dan een treatment in en wij doen het werk voor je!
 
Helemaal top is om na je behandelingen speciale crèmes te gebruiken om cellulite te verminderen. Hieronder geven we je een aantal tips.
 
Clarins Body Fit Luxury Size: Het verzorgingsproduct tegen cellulite dat doelgericht inwerkt op de drie soorten vetcellen die cellulite veroorzaken, en deze 'stuurt', voor een versterkte en vernieuwende afslankende werking.
Sisley Cellulinov: Cellulinov van Sisley is een intensieve anti-cellulitis behandeling voor vrouwen. Je zult merken dat putjes in de huid op den duur worden verminderd en de zogenaamde sinaasappelhuid gladder aanvoelt.
Clarins Body Shaping Cream: Deze afslankcrème is net zo fris als comfortabel en is aanbevolen voor het verminderen van overmatige of vervormde rondingen (vooral de heupen, buik, taille, armen en knieën). Dag na dag worden rondingen verminderd en het silhouet gedefinieerd en gestroomlijnd.
Sisley White Ginger Contouring for Legs: Huile Affinante au Gingembre Blanc is een alles-in-één oplossing voor vrouwen die verlichting zoeken bij zwaar aanvoelende benen. De benen worden zichtbaar verfraaid en de vermoeidheid wordt aanzienlijk minder.
Clarins Body Partner - Stretch Mark Minimizer: Een fijne, zijdezachte crème met hoge tolerantie, die striae/ zwangerschapsstriemen helpt voorkomen en het ontstaan ervan door gewichtsschommelingen helpt verminderen (vooral tijdens de zwangerschap en puberteit).
 
Detox your body treatment
De zomervakantie staat letterlijk voor de deur en je wilt eigenlijk nog in shape komen om dat nieuwe jurkje te showen die je gekocht hebt. Het liefst zonder al te hard te zwoegen. Dan is het tijd voor Detox your Body Treatment! De ideale oplossing om jouw benen weer in optimale conditie te krijgen. De Detox your Body Treatment wordt geadviseerd in kuurvorm en bestaat uit 6 behandelingen van 45 minuten, 2 keer of 1 keer in de week. Binnen 3 of 6 weken gladde en strakke benen? Dat kan! Middels een intensieve bindweefsel massage gecombineerd met lymphedrainage massage therapie worden direct alle afvalstoffen afgevoerd en wordt vet afgebroken.
 
Laat je benen stralen door een beetje vals te spelen. De onderstaande bruiningsproducten zorgen voor een intense bruining en hydratatie van de huid. Het verbetert de huidstructuur en geeft de huid een voedende glow zodat je huid straks niet meer zonder kan.