Glowy skin: zo krijg je die

Glowy skin: zo krijg je die

MYSC-tips met de beste producten voor een mooie, gezonde en glowy skin.
 
We weten dat Cleopatra in staat was om twee machtige Romeinse leiders, Julius Ceasar en Marcus Antonius, te verleiden, en anderen schreven ook over haar schoonheid. Hippocrates schreef dat Cleopatra de melk van 700 ezels gebruikte om in te baden. Melk bevat melkzuur, wat nuttig is als milde exfoliant en koninginnengelei (bijenhoning) en rozenwater na het reinigen van het gezicht als toner.
 
Nu worden die 700 ezels wel een lastig verhaal maar kunnen we je natuurlijk wel alternatieven bieden om net zoals beauty Cleopatra door het leven te gaan.
 
Ga de zomer in met een mooie glowy skin! Wij bieden diverse beauty behandelingen aan voor verschillende huidtypen. Ben je nog een jonkie vergelen met Cleopatra ga dan voor de Pixi Glow treatment. Dit is een speciale behandeling voor dames/heren en jongeren die te maken hebben met een onzuivere huid. Heeft jouw huid wel echt een boost nodig? Ga dan voor Natura Bisse VitaminC Boost, een intensieve Vitamine C-boost voor de huid met krachtige antioxidanten uit Vitamine C.
 
Koninginnengelei
Helaas zijn wij geen imkers maar kunnen we je samen met @Guerlain wel helpen om jouw glow terug te krijgen. Bee Glow Youth in de Abeille Royale collectie van Guerlain is een perfectionerende en vochtinbrengende crème die zorgt voor een optimale hydratatie van de huid en zorgt voor een ultra-stralende finish. De nieuwe Bee Glow Youth moisturizer is verrijkt met Marokkaanse honing en breng je aan als een primer alvorens je make-up.
 
Infusion Sheet Mask
Te weinig geslapen? Of een lange, drukke dag achter de rug? Geef je huid een energieboost met het Pixi Vitamin-C Energizing Infusion Sheet Masker. Dit snelwerkende masker laat je 10 minuten inwerken en je hebt glow in no-time weer terug!
 
Plan je liever wat langer me-time in? Ga dan voor de Natura Bisse one-time treatment. Speciaal voor die momenten dat je er stralend uit wilt zien, heeft Natura Bissé Diamond Instant Glow gecreëerd. Deze Express mini lift-behandeling kan gewoon thuis worden uitgevoerd in drie eenvoudige stappen, Peel, Radiance & Lift.
 
Glow and Tan
Tan-luxe komt met Super Glow SPF30, een voedend en verzorgend zelfbruiningsserum met ingebouwde SPF30. Zo wordt je gezicht beschermd tegen de zon, terwijl je tegelijk een supermooie glow creëert.
 
Hebben jullie nog Glow tips? Let us know via info@mysc.nl of via social: isntagram @myscparfumerie.
 
Enjoy your healthy glow!
 
MYSC